Βρείτε τρένο από Καλαμπάκα προς Νέοι Πόροι


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 8,90€
Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 55 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 4
Πρώτη αναχώρηση: 05:42
Τελευταία αναχώρηση: 19:30
Απόσταση 92km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Καλαμπάκα προς Νέοι Πόροι στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Καλαμπάκα προς Νέοι Πόροι με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Καλαμπάκα προς Νέοι Πόροι

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Καλαμπάκα και Νέοι Πόροι.

Ποια είναι η φθηνότερη τιμή εισιτηρίων τρένου προς Νέοι Πόροι

Η κράτηση εκ των προτέρων σας επιτρέπει όντως να εξοικονομήσετε χρήματα: στην πραγματικότητα, μπορείτε να αγοράσετε φθηνά εισιτήρια τρένων από Καλαμπάκα προς Νέοι Πόροι με 8,90 € μόνο, ενώ η μέση τιμή είναι 9,80 €.

Τρένα από Καλαμπάκα προς Νέοι Πόροι


Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Καλαμπάκα και Νέοι Πόροι είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Καλαμπάκα και Νέοι Πόροι

Τα τρένα προς Νέοι Πόροι μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Καλαμπάκα και να φτάνουν στον σταθμό Νέοι Πόροι.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Καλαμπάκα προς Νέοι Πόροι με τρένο

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Νέοι Πόροι από την πόλη Καλαμπάκα, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 3. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 3 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Νέοι Πόροι και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 3 hours and 4 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Νέοι Πόροι σε 1 hour and 48 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Καλαμπάκα στις 05:07, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 19:07.