Βρείτε τρένο από Νέοι Πόροι προς Καλαμπάκα

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Καλαμπάκα

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 48 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 3
Πρώτη αναχώρηση: 11:34
Τελευταία αναχώρηση: 19:49
Απόσταση 92km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Νέοι Πόροι προς Καλαμπάκα

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Καλαμπάκα. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Νέοι Πόροι προς Καλαμπάκα, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Νέοι Πόροι προς Καλαμπάκα

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Νέοι Πόροι και Καλαμπάκα.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Νέοι Πόροι προς Καλαμπάκα

Τρένα από Νέοι Πόροι προς Καλαμπάκα


Αν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, να έχετε πάντοτε υπόψη ότι μπορείτε να αγοράζετε εξαιρετικά φθηνά εισιτήρια τρένων αν αποφεύγετε να ταξιδεύετε τα σαββατοκύριακα και αν επιλέγετε να ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Νέοι Πόροι - Καλαμπάκα

Τα τρένα προς Καλαμπάκα μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Νέοι Πόροι και να φτάνουν στον σταθμό Καλαμπάκα.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Νέοι Πόροι προς Καλαμπάκα

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 3 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Νέοι Πόροι προς Καλαμπάκα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 3 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Νέοι Πόροι προς Καλαμπάκα και πότε φεύγουν τα τρένα

Χρειάζεται χρόνος 1 hour and 47 minutes κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Καλαμπάκα με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 1 hour and 44 minutes με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 11:06, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Νέοι Πόροι στις 19:06.