Βρείτε τρένο από Καλαμπάκα προς Αλεξανδρούπολη

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Αλεξανδρούπολη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 15 ω 5 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση: 05:42
Τελευταία αναχώρηση: 08:19
Απόσταση 382km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Καλαμπάκα προς Αλεξανδρούπολη στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Τρένα από Καλαμπάκα προς Αλεξανδρούπολη: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Καλαμπάκα και Αλεξανδρούπολη.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Καλαμπάκα προς Αλεξανδρούπολη

Τρένα από Καλαμπάκα προς Αλεξανδρούπολη


Αν υπάρχουν αλλαγές τρένων στο δρομολόγιό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα αρκετό χρόνο για να περπατήσετε από τη μία πλατφόρμα στην άλλη και μην ξεχνάτε ποτέ την πιθανότητα μιας καθυστέρησης που θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε το δεύτερο τρένο.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Καλαμπάκα και Αλεξανδρούπολη είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Καλαμπάκα προς Αλεξανδρούπολη

Τα τρένα προς Αλεξανδρούπολη αναχωρούν από Καλαμπάκα από τον σταθμό Καλαμπάκα και φτάνουν στον σταθμό Αλεξ/πολη λιμάνι.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Καλαμπάκα προς Αλεξανδρούπολη: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 2 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Καλαμπάκα προς Αλεξανδρούπολη με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 2 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Αλεξανδρούπολη με τρένο

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Αλεξανδρούπολη φεύγει στις 05:02, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 08:02. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 15 hours and 35 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Αλεξανδρούπολη σε 14 hours and 17 minutes.