• διαδρομή μετάβασης
  • ταξίδι μετ επιστροφής

Βρείτε τρένο από Λιτόχωρο προς Τρίκαλα

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Τρίκαλα

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Λιτόχωρο προς Τρίκαλα στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Λιτόχωρο προς Τρίκαλα με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Λιτόχωρο και Τρίκαλα.

Λεπτομέρειες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 52 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 12:17
Τελευταία αναχώρηση 20:11
απόσταση 87 km
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 56 λεπτά
Λιτόχωρο - Τρίκαλα
12:17 - 14:13
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 48 λεπτά
Λιτόχωρο - Τρίκαλα
20:11 - 21:59

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Λιτόχωρο προς Τρίκαλα και πότε φεύγουν τα τρένα

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Τρίκαλα φεύγει στις 12:17, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 20:11. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 1 ω 52 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Τρίκαλα σε 1 ω 48 λεπτά.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Λιτόχωρο και Τρίκαλα

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Λιτόχωρο από τον σταθμό Λιτόχωρο και φτάνουν στον σταθμό Τρίκαλα.

Αν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, να έχετε πάντοτε υπόψη ότι μπορείτε να αγοράζετε εξαιρετικά φθηνά εισιτήρια τρένων αν αποφεύγετε να ταξιδεύετε τα σαββατοκύριακα και αν επιλέγετε να ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Λιτόχωρο προς Τρίκαλα

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 2 για να φθάσετε στην πόλη Τρίκαλα από την πόλη Λιτόχωρο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 2 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Τρίκαλα την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

αρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι όλες απολύτως αυτές οι συνδέσεις έχουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Επομένως, δεν θα παραμείνετε στην ίδια αμαξοστοιχία για όλο το ταξίδι.Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Τρίκαλα από την πόλη Λιτόχωρο, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 2.

Σταθμοί αναχώρησης

Λιτόχωρο

Σταθμοί προορισμού

Τρίκαλα
Logo

Σχετικά με εμάς