Τρένο Λιτόχωρο - Ξάνθη τιμές από 21,30 €

Ξεκίνα από
21,30 €
Ανακαλύπτω

Λιτόχωρο σε Ξάνθη από τρένου

Το ταξίδι από Λιτόχωρο έως Ξάνθη με τρένου είναι 232,47 χλμ. και διαρκεί 11 ώ. 9 λ.. Υπάρχουν 6 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 8:28 π.μ. και την τελευταία στο 4:29 μ.μ.. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Λιτόχωρο σε Ξάνθη με τρένου για μόλις 21,30 € ή έως και 23,70 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 21,30 €.

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ21,30 €
Διάρκεια Ταξιδίου11 ώ. 9 λ.
Σύνδεση ανά ημέρα6
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ21,30 €
Υψηλότερη Τιμή23,70 €
Πρώτη Αναχώρηση8:28 π.μ.
Τελευταία Αναχώρηση4:29 μ.μ.
Απόσταση232,47 χλμ.
ΑναχώρησηΛιτόχωρο
ΆφιξηΞάνθη
Transportistas

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Λιτόχωρο προς Ξάνθη με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Λιτόχωρο προς Ξάνθη; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Πόσο κοστίζει για να πάω από Λιτόχωρο προς Ξάνθη με τρένο;

Τα φθηνότερα εισιτήρια από Λιτόχωρο προς Ξάνθη κοστίζουν 21,30 €. Κατά μέσο όρο, αναμένεται να πληρώσετε περίπου 23,00 € για το εισιτήριο του τρένου σας. Η Virail θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα ταξίδι που να ταιριάζει με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τη την ταξιδιωτική εταιρεία και τη μέθοδο μετακίνησης, καθώς συχνά οι γρηγορότερες διαδρομές είναι πιο ακριβές από τις πιο αργές. Αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες ταξιδιού, ίσως μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου, καθώς οι τιμές κυμαίνονται ελαφρώς από τη μία μέρα στην άλλη. Μπορείτε επίσης να βρείτε χαμηλότερες τιμές κάνοντας κράτηση για συγκεκριμένες ώρες, αποφεύγοντας τις ώρες μεγάλης κίνησης. Άλλη μια συμβουλή για ταξιδιώτες που θέλουν να ξοδέψουν λίγο είναι η αναζήτηση ταξιδιών με σύνδεση δρομολογίων. Κάποιες φορές είναι φθηνότερα αν ταξιδέψετε κάνοντας μία ή δύο αλλαγές κατά τη διαδρομή από το να επιλέξετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Λιτόχωρο για Ξάνθη.
Δυστυχώς, δεν βρέθηκε τιμή για το ταξίδι σας από Λιτόχωρο προς Ξάνθη. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε αποτελέσματα για τιμή.
Όταν ταξιδεύετε από Λιτόχωρο προς Ξάνθη, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 23,00 €. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για τα φθηνότερα εισιτήρια με το τρένο, κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, ταξιδέψτε μια ώρα της ημέρας που δεν έχει πολλή κίνηση, καθώς τότε οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου θα είναι μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει προσεκτικά τους όρους των εισιτηρίων πριν από την κράτηση, καθώς κάποιες φορές δεν ισχύει η επιστροφή χρημάτων ή η αλλαγή εισιτηρίου για τα φθηνότερα εισιτήρια. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.

Πόση ώρα θα χρειαστεί για να πάω από Λιτόχωρο προς Ξάνθη με το τρένο;

Η απόσταση μεταξύ Λιτόχωρο και Ξάνθη είναι περίπου 232,47 χλμ.. Γενικά, θα χρειαστείτε περίπου 11 ώ. 9 λ. για να ολοκληρώσετε το ταξίδι μεταξύ των δύο πόλεων. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η διάρκεια των ταξιδιών μπορεί να διαφέρει λόγω κάποιων παραγόντων, όπως οι εποχικές καιρικές συνθήκες, οι τοπικές εορτές ή οι αλλαγές πορείας. Μην το ξεχνάτε αν σκοπεύετε να κάνετε μια σύνδεση αργότερα και προγραμματίστε πάντα αναλόγως. Για να πάτε από Λιτόχωρο προς Ξάνθη πιο γρήγορα, σκεφτείτε ότι μπορείτε να αναζητήσετε μια υπηρεσία express που κάνει λιγότερες στάσεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Αντίθετα, ένα δρομολόγιο με σύνδεση μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να είναι πιο γρήγορο από μια απευθείας διαδρομή. Οι γρηγορότερες διαδρομές μεταξύ Λιτόχωρο και Ξάνθη θα ολοκληρώσουν το ταξίδι σε 7 ώ. 25 λ.. Κατά μέσο όρο, θα χρειαστεί περίπου 11 ώ. 9 λ. για να ταξιδέψετε το 232,47 χλμ. μεταξύ Λιτόχωρο και Ξάνθη.

Πότε υπάρχουν αναχωρήσεις από Λιτόχωρο προς Ξάνθη;

Αν θέλετε να αναχωρήσετε νωρίς, πάρτε το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας από Λιτόχωρο προς Ξάνθη, το οποίο συνήθως αναχωρεί στις 8:28 π.μ.. Η τελευταία προγραμματισμένη αναχώρηση της ημέρας κανονικά είναι στις 4:29 μ.μ.. Τα ωράρια αυτά ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με την ημέρα ή σε διαφορετικές περιόδους του έτους. Γενικά, το πρώτο δρομολόγιο το βράδυ από Λιτόχωρο αναχωρεί στις 8:28 π.μ. και το τελευταίο στις 4:29 μ.μ.. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές είναι γενικές πληροφορίες και αυτές οι ώρες των ταξιδιών δεν είναι απαραίτητα διαθέσιμες κάθε μέρα. Το πρόγραμμα των δρομολογίων κάθε εταιρείας στο δρομολόγιο από Λιτόχωρο προς Ξάνθη μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον έναν μήνα στον άλλο. Ειδικότερα, πολλές εταιρείες προσφέρουν διαφορετικά ωράρια δρομολογίων τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα. Οι εθνικές αργίες, οι τοπικές εορτές και τα εποχικά προγράμματα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στα ωράρια των δρομολογίων.

Ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω για να ταξιδέψω από Λιτόχωρο προς Ξάνθη;

Σε Λιτόχωρο, οι σταθμοί άφιξης περιλαμβάνουν . Όταν φτάσετε Ξάνθη, ίσως έχετε τη δυνατότητα να αποβιβαστείτε σε σταθμούς όπως . Μην ξεχνάτε όμως ότι οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε κάθε διαδρομή ενδέχεται να ποικίλλουν. Διαφορετικές εταιρείες μπορεί να έχουν αναχώρηση και άφιξη σε διαφορετικούς σταθμούς. Επιπλέον, αν ταξιδεύετε σε μια γραμμή express, ο αριθμός των σταθμών μπορεί να είναι περιορισμένος και οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με την ώρα ή την ημέρα. Ελέγξτε από πριν για να βεβαιωθείτε ότι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξής σας είναι βολικοί για το ταξίδι σας.

Πόσες φορές την ημέρα υπάρχουν αναχωρήσεις από Λιτόχωρο προς Ξάνθη;

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 6 καθημερινές αναχωρήσεις από Λιτόχωρο προς Ξάνθη. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες σε διαφορετικές ημέρες. Τα προγράμματα δρομολογίων των εταιρειών μπορεί να αλλάξουν ορισμένες ημέρες ή στις επίσημες αργίες και πολλά διαφέρουν ορισμένες περιόδους του έτους. Κάποιες εταιρείες, για παράδειγμα, αλλάζουν τις ώρες των δρομολογίων τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τις περιόδους με μεγάλη ζήτηση, μπορεί να υπάρξουν έως αναχωρήσεις κάθε μέρα. Οι εταιρείες που λειτουργούν αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνουν και κάθε μία λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως ταξιδιώτης μπορεί να προτιμάτε μια απευθείας διαδρομή ή μπορεί να μην σας πειράζει να κάνετε αλλαγές και συνδέσεις. Αν έχετε βαριές αποσκευές, μια απευθείας διαδρομή ίσως είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Καθημερινά. υπάρχουν κατά μέσο όρο 0 αναχωρήσεις από Λιτόχωρο που πηγαίνουν απευθείας Ξάνθη. Υπάρχουν 6 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές. Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Λιτόχωρο προς Ξάνθη. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφήςΑπόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια τρένου από Λιτόχωρο έως Ξάνθη
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Λιτόχωρο έως Ξάνθη.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Λιτόχωρο έως Ξάνθη, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Λιτόχωρο στο Ξάνθη.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Λιτόχωρο έως Ξάνθη

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Λιτόχωρο - Ξάνθη μπορούν να βρεθούν με 15,49 € αν είστε τυχεροί ή 24,44 € κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 36,52 €.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Ξάνθη με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Ξάνθη με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Υπηρεσίες εν πλω Hellenic από Λιτόχωρο έως Ξάνθη
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Λιτόχωρο έως Ξάνθη κατά train.
Εγκαταστάσεις Hellenic
quiet_zone Ήσυχη ζώνη check
wifi WiFi check
power_sockets Υποδοχές ρεύματος check
luggage Αποσκευές check
accessibility Προσιτότητα check
food_and_drink Φαγητό και ποτό check
air_con Κλιματισμός check
bicycle Ποδήλατο check

Λιτόχωρο έως Ξάνθη Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
16.27kg
Λεωφορείο
17.44kg
Πτήση
46.49kg
Αυτοκίνητο
37.2kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Λιτόχωρο έως Ξάνθη με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Λιτόχωρο και Ξάνθη είναι 16.27kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Λιτόχωρο και Ξάνθη; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Λιτόχωρο και Ξάνθη θα εξοικονομήσετε 30.22kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 1.17kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 20.93kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Λιτόχωρο έως Ξάνθη;
Ένα εισιτήριο τρένου από Λιτόχωρο έως Ξάνθη είναι 23,00 €. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 21,30 €.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Λιτόχωρο προς Ξάνθη;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Λιτόχωρο έως Ξάνθη είναι 21,30 €. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Λιτόχωρο και Ξάνθη από τρένου;
Λιτόχωρο έως Ξάνθη είναι 232,47 χλμ..
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Λιτόχωρο και Ξάνθη;
Το Λιτόχωρο έως το Ξάνθη είναι κατά μέσο όρο 11 ώ. 9 λ.. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 7 ώ. 25 λ..
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Λιτόχωρο σε Ξάνθη;
Λιτόχωρο έως Ξάνθη έχει 6 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Λιτόχωρο έως Ξάνθη;
Το παλαιότερο τρένου από Λιτόχωρο έως Ξάνθη αναχωρεί στο 8:28 π.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Λιτόχωρο έως Ξάνθη;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Λιτόχωρο έως Ξάνθη αναχωρεί στο 4:29 μ.μ.. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Λιτόχωρο έως Ξάνθη;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 21,30 € αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Λιτόχωρο έως Ξάνθη από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Λιτόχωρο και Ξάνθη είναι 7 ώ. 25 λ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Λιτόχωρο έως Ξάνθη;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Λιτόχωρο και Ξάνθη.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Λιτόχωρο έως Ξάνθη από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Λιτόχωρο στο Ξάνθη δημιουργεί εκπομπές CO2 16.27kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Λιτόχωρο

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Λιτόχωρο

Διεθνή δρομολόγια από Λιτόχωρο και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Λιτόχωρο

Κύριες διαδρομές προς Ξάνθη

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές