Βρείτε τρένο από Δομοκός προς Αθήνα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 21 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 05:14
Τελευταία αναχώρηση 20:23
απόσταση 177 km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Δομοκός προς Αθήνα

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Δομοκός προς Αθήνα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Δομοκός προς Αθήνα

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Δομοκός και Αθήνα.

Τρένα από Δομοκός προς Αθήνα

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Δομοκός προς Αθήνα

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Αθήνα φεύγει στις 05:14, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 20:23. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 3 ω 21 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Αθήνα σε 2 ω 52 λεπτά.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Δομοκός - Αθήνα

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Δομοκός από τον σταθμό Domokos and Δομοκός και φτάνουν στον σταθμό Athens, Ρουφ and Αθήνα.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Δομοκός προς Αθήνα: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 2 για να φθάσετε στην πόλη Αθήνα από την πόλη Δομοκός. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 1 σε αντίθεση με τα δρομολόγια 1 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.