Header background
  • Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε τρένο από Λιτόχωρο προς Κιλκίς Starting from ∞ €

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Ανακαλύπτω
Μέσω Τρένου

Αύριο

Ανακαλύπτω
Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Ανακαλύπτω
Προσφορές Black Friday
Εξοικονομήστε τουλάχιστον 30% έως 1/12/21.
Δείτε προσφορές

Ισχύει για κρατήσεις που πραγματοποιούνται πριν την 1 Δεκεμβρίου 2021, στις 9:00 (UTC+1). Ισχύουν κι άλλοι όροι.

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Λιτόχωρο προς Κιλκίς με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Λιτόχωρο προς Κιλκίς; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Λιτόχωρο προς το Κιλκίς μέσω τρένου

Διάρκεια ταξιδιού 7 ω 11 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 8
Πρώτη αναχώρηση 09:28
Τελευταία αναχώρηση 20:08
απόσταση 104 km

Σύνοψη Διαδρομής με Τρένο

συνδέσεις
8
Transportistas
1
Ελάχιστη τιμή
∞ €
Μέγιστη τιμή
-∞ €

Λιτόχωρο - Κιλκίς

Μηνιαία

Οι καλύτερες τιμές για το μήνα

TrainOSE-logo
TrainOSE
1 αλλαγή
Διάρκεια: 12 ω 50 λεπτά
Λιτόχωρο - Κιλκίς
09:28 - 22:18
TrainOSE-logo
TrainOSE
1 αλλαγή
Διάρκεια: 11 ω 11 λεπτά
Λιτόχωρο - Κιλκίς
11:07 - 22:18
TrainOSE-logo
TrainOSE
1 αλλαγή
Διάρκεια: 9 ω 1 λεπτά
Λιτόχωρο - Κιλκίς
13:17 - 22:18
TrainOSE-logo
TrainOSE
1 αλλαγή
Διάρκεια: 7 ω 33 λεπτά
Λιτόχωρο - Κιλκίς
14:45 - 22:18
TrainOSE-logo
TrainOSE
1 αλλαγή
Διάρκεια: 5 ω 56 λεπτά
Λιτόχωρο - Κιλκίς
16:22 - 22:18
TrainOSE-logo
TrainOSE
1 αλλαγή
Διάρκεια: 4 ω 51 λεπτά
Λιτόχωρο - Κιλκίς
17:27 - 22:18
TrainOSE-logo
TrainOSE
1 αλλαγή
Διάρκεια: 3 ω 56 λεπτά
Λιτόχωρο - Κιλκίς
18:22 - 22:18

Πόση ώρα χρειάζεται για να πάω από Λιτόχωρο προς Κιλκίς με το τρένο;

Το ταξίδι με τρένο μεταξύ Λιτόχωρο και Κιλκίς συνήθως χρειάζεται 7 ω 11 λεπτά για να καλύψει μια απόσταση 105 km. Για την πιο σύντομη διαδρομή από Λιτόχωρο προς Κιλκίς θα χρειαστείτε 2 ω 10 λεπτά. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η διάρκεια δεν περιλαμβάνει τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από καιρικές συνθήκες, οδικά έργα ή απρόβλεπτες παρακάμψεις και διακοπές. Αν η άφιξη στο Κιλκίς γρήγορα είναι προτεραιότητα για εσάς, αναζητήστε δρομολόγια express ή χωρίς στάση. Ίσως ανακαλύψετε ότι ένα δρομολόγιο με συνδέσεις φτάνει στον προορισμό σας πιο γρήγορα από κάποιες απευθείας διαδρομές. Με τη Virail θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Ποια ώρα της ημέρας μπορώ να ταξιδέψω από Λιτόχωρο προς Κιλκίς;

Γενικά, η πρώτη αναχώρηση της ημέρας από Λιτόχωρο είναι στις 09:28 και η τελευταία στις 20:08. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές είναι γενικές πληροφορίες και αυτές οι ώρες των ταξιδιών δεν είναι απαραίτητα διαθέσιμες κάθε μέρα. Το πρόγραμμα των δρομολογίων κάθε εταιρείας στο δρομολόγιο από Λιτόχωρο προς Κιλκίς μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον έναν μήνα στον άλλο. Ειδικότερα, πολλές εταιρείες προσφέρουν διαφορετικά ωράρια δρομολογίων τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα. Οι εθνικές αργίες, οι τοπικές εορτές και τα εποχικά προγράμματα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στα ωράρια των δρομολογίων.

Στο ταξίδι μου με τρένο από Λιτόχωρο προς Κιλκίς, ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλές επιλογές όταν ταξιδεύετε μεταξύ Λιτόχωρο και Κιλκίς. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε Λιτόχωρο σε σταθμούς όπως Λιτόχωρο. Αυτοί συνδέονται με σταθμούς όπως Κιλκίς σε Κιλκίς. Ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών στις δύο περιοχές. Κάποιες εταιρείες εξυπηρετούν μόνο ορισμένους σταθμούς και ίσως χρειαστεί να μεταβείτε μετά από την άφιξή σας από τον έναν σταθμό στον άλλον στην ίδια πόλη για να φτάσετε στον τελικό σας προορισμό. Η Virail θα σας εμφανίσει τα απευθείας δρομολόγια αλλά και τα δρομολόγια με σύνδεση τα οποία μπορείτε να πάρετε για να πάτε από Λιτόχωρο προς Κιλκίς.

Πόσες διαδρομές από Λιτόχωρο προς Κιλκίς πραγματοποιούνται κάθε ημέρα;

Ο ακριβής αριθμός διαδρομών από Λιτόχωρο προς Κιλκίς μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Κάποιες υπηρεσίες μπορεί να λειτουργούν μόνο ορισμένες μέρες της εβδομάδας, ενώ άλλες μπορεί να είναι εποχικές. Γενικά, κατά μέσο όρο υπάρχουν 8 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Αυτές λειτουργούν από έναν μεγάλο αριθμό διαφορετικών εταιρειών, όπως TrainOSE. Τις ημέρες με ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση μπορεί να υπάρξουν έως 8 αναχωρήσεις. Συνήθως αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες συνδέσεις τις εργάσιμες ημέρες. Πολλές εταιρείες πραγματοποιούν λιγότερες διαδρομές τα σαββατοκύριακα ή στις επίσημες αργίες. Ως ταξιδιώτης, ίσως προτιμάτε να πάρετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Λιτόχωρο προς Κιλκίς. Ωστόσο, θα βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς αν είστε πρόθυμος να επιλέξετε ένα δρομολόγιο με σύνδεση. Αυτά ταξιδεύουν μέσω μίας ή περισσότερων πόλεων και θα πρέπει να αλλάξετε κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Δεν νιώθουν όλοι οι επιβάτες άνετα με τις πολλαπλές συνδέσεις, αλλά αν εσείς δεν έχετε πρόβλημα, τότε θα απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία όταν κάνετε την κράτησή σας. Ο ακριβής αριθμός καθημερινών αναχωρήσεων από Λιτόχωρο προς Κιλκίς διαφέρει, αλλά γενικά, μπορείτε να περιμένετε να βρείτε απευθείας συνδέσεις χωρίς αλλαγές με αναχώρηση κάθε μέρα. Οι επιβάτες που νιώθουν άνετα με τα μη απευθείας δρομολόγια, θα βρουν κατά μέσο όρο 8 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές.

  • GetYourGuide

  • Rentalcars.com

  • Booking.com 5% cashback