Βρείτε τρένο από Λιτόχωρο προς Βόλος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 38 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 4
Πρώτη αναχώρηση 09:34
Τελευταία αναχώρηση 18:29
απόσταση 91 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Λιτόχωρο προς Βόλος στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Τρένα από Λιτόχωρο προς Βόλος: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Λιτόχωρο και Βόλος.

Τρένα από Λιτόχωρο προς Βόλος

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Λιτόχωρο προς Βόλος και πότε φεύγουν τα τρένα

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Βόλος σε 1 ω 35 λεπτά, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 2 ω 38 λεπτά. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Βόλος είναι στις 09:34, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Λιτόχωρο στις 18:29.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Βόλος και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Βόλος αναχωρούν από Λιτόχωρο από τον σταθμό Λιτόχωρο και φτάνουν στον σταθμό Βόλος.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Λιτόχωρο προς Βόλος με τρένο

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 4 για να φθάσετε στην πόλη Βόλος από την πόλη Λιτόχωρο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 4 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Βόλος την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

αρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι όλες απολύτως αυτές οι συνδέσεις έχουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Επομένως, δεν θα παραμείνετε στην ίδια αμαξοστοιχία για όλο το ταξίδι.Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Βόλος από την πόλη Λιτόχωρο, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 4.