Βρείτε τρένο από Θεσσαλονίκη προς Αλεξανδρούπολη

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 8 ω 29 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 8
Πρώτη αναχώρηση: 05:50
Τελευταία αναχώρηση: 15:08
Απόσταση 249km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Θεσσαλονίκη προς Αλεξανδρούπολη

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Θεσσαλονίκη προς Αλεξανδρούπολη με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Τρένα από Θεσσαλονίκη προς Αλεξανδρούπολη: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Θεσσαλονίκη προς Αλεξανδρούπολη

Τιμή εισιτηρίου Θεσσαλονίκη - Αλεξανδρούπολη κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Τρένα από Θεσσαλονίκη προς Αλεξανδρούπολη


Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη

Τα τρένα προς Αλεξανδρούπολη αναχωρούν από Θεσσαλονίκη από τον σταθμό Θεσσαλονίκη και φτάνουν στον σταθμό Αλεξ/πολη λιμάνι.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Θεσσαλονίκη προς Αλεξανδρούπολη με τρένο

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Αλεξανδρούπολη από την πόλη Θεσσαλονίκη, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 1. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 1 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Θεσσαλονίκη προς Αλεξανδρούπολη και πότε φεύγουν τα τρένα

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Αλεξανδρούπολη φεύγει στις 05:11, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 05:10. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 8 hours and 28 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Αλεξανδρούπολη σε 8 hours and 29 minutes.