Τρένο Θεσσαλονίκη - Αλεξανδρούπολη τιμές από 18€

Ξεκίνα από
18€
Ανακαλύπτω

Θεσσαλονίκη σε Αλεξανδρούπολη από τρένου

Το ταξίδι από Θεσσαλονίκη έως Αλεξανδρούπολη με τρένου είναι 249,2 km και διαρκεί 28 ω 12 λεπτά. Υπάρχουν 1 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 17:05 και την τελευταία στο 17:05. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη σε Αλεξανδρούπολη με τρένου για μόλις 18€ ή έως και 20€. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 18€.

Καλύτερη τιμή 18€
Διάρκεια Ταξιδίου 28 ω 12 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 1
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 18€
Υψηλότερη Τιμή 20€
Πρώτη Αναχώρηση 17:05
Τελευταία Αναχώρηση 17:05
Απόσταση 249,2 km
Αναχώρηση Θεσσαλονίκη
Άφιξη Αλεξανδρούπολη
Transportistas TRAINOSET

Τρένου Εισιτήρια από Θεσσαλονίκη έως Αλεξανδρούπολη

  Sep 30
  Περισσότερα
  28°
  Oct 01
  Περισσότερα
  28°
  Oct 02
  Περισσότερα
  27°
  Oct 03
  Περισσότερα
  25°
  Oct 04
  Περισσότερα
  27°
  Oct 05
  Περισσότερα
  27°
  Oct 06
  Περισσότερα
  22°
  Oct 07
  Περισσότερα
  24°
  Oct 08
  Περισσότερα
  23°
  Oct 09
  Περισσότερα
  19°
  Oct 10
  Περισσότερα
  21°
  Oct 11
  Περισσότερα
  20°
  Oct 12
  Περισσότερα
  23°
  Oct 13
  Περισσότερα
  25°
  Oct 14
  Περισσότερα
  26°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
28°

Χρησιμοποιήστε τη Virail για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς Αλεξανδρούπολη

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετάβασης από Θεσσαλονίκη προς Αλεξανδρούπολη; Αν δεν είστε σίγουρος, δεν πειράζει - η Virail μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που προγραμματίζετε και η ισχυρή μηχανή αναζήτησης της Virail θα κάνει τα υπόλοιπα. Θα δούμε τα δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο, carpool ή με άλλον τρόπο, θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας όπως επιθυμείτε, με βάση την τιμή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού, τον αριθμό των συνδέσεων ή τον τύπο ταξιδιού με απλή μετάβαση ή με επιστροφή. Η Virail θα σας προσφέρει μια πλήρη, ξεκάθαρη εικόνα μετάβασης από Θεσσαλονίκη προς Αλεξανδρούπολη και στη συνέχεια θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της επιλεγμένης εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια του τρένου από Θεσσαλονίκη προς Αλεξανδρούπολη;

Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς Αλεξανδρούπολη. Ωστόσο, κατά προσέγγιση, θα πληρώσετε περίπου 18,01€ για ένα εισιτήριο με τρένο. Μπορείτε να βρείτε εισιτήρια τρένου με χαμηλές τιμές που φτάνουν έως 14€, αλλά ίσως χρειαστεί κάποια ευελιξία στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Μπορείτε επίσης να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου για συγκεκριμένες ώρες ή για ορισμένες ημέρες. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Να είστε όμως προσεκτικοί, γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου.Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Θεσσαλονίκη έως Αλεξανδρούπολη

 
Sep 30
Σάββατο
28°
Περισσότερα
Oct 01
Κυριακή
28°
Περισσότερα
Oct 02
Δευτέρα
27°
Περισσότερα
Oct 03
Τρίτη
25°
Περισσότερα
Oct 04
Τετάρτη
27°
83€
Oct 05
Πέμπτη
27°
Περισσότερα
Oct 06
Παρασκευή
22°
Περισσότερα
Φτηνά εισιτήρια από Θεσσαλονίκη έως Αλεξανδρούπολη
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Θεσσαλονίκη έως Αλεξανδρούπολη.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Θεσσαλονίκη έως Αλεξανδρούπολη, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Θεσσαλονίκη στο Αλεξανδρούπολη.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες τρένων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 16€ έως 19€, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 20% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Θεσσαλονίκη έως Αλεξανδρούπολη

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Θεσσαλονίκη - Αλεξανδρούπολη μπορούν να βρεθούν με 14€ αν είστε τυχεροί ή 15€ κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 19€.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Αλεξανδρούπολη με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Αλεξανδρούπολη με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Θεσσαλονίκη έως Αλεξανδρούπολη Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
11.4kg
Λεωφορείο
75.6kg
Πτήση
3,022.5kg
Αυτοκίνητο
291.5kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Θεσσαλονίκη έως Αλεξανδρούπολη με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη είναι 11.4kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη θα εξοικονομήσετε 3,011.1kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 64.1kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 280.1kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Θεσσαλονίκη έως Αλεξανδρούπολη;
Ένα εισιτήριο τρένου από Θεσσαλονίκη έως Αλεξανδρούπολη είναι 18,80€. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 18€.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Θεσσαλονίκη προς Αλεξανδρούπολη;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Θεσσαλονίκη έως Αλεξανδρούπολη είναι 18€. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη από τρένου;
Θεσσαλονίκη έως Αλεξανδρούπολη είναι 249,2 km.
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη;
Το Θεσσαλονίκη έως το Αλεξανδρούπολη είναι κατά μέσο όρο 33 ω 35 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 28 ω 12 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Θεσσαλονίκη έως Αλεξανδρούπολη;
Το Θεσσαλονίκη έως το Αλεξανδρούπολη καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail TRAINOSET που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Θεσσαλονίκη σε Αλεξανδρούπολη;
Θεσσαλονίκη έως Αλεξανδρούπολη έχει 1 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Θεσσαλονίκη έως Αλεξανδρούπολη;
Το παλαιότερο τρένου από Θεσσαλονίκη έως Αλεξανδρούπολη αναχωρεί στο 17:05. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Θεσσαλονίκη έως Αλεξανδρούπολη;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Θεσσαλονίκη έως Αλεξανδρούπολη αναχωρεί στο 17:05. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Θεσσαλονίκη έως Αλεξανδρούπολη;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 18€ αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Θεσσαλονίκη στο Αλεξανδρούπολη;
Υπάρχουν σταθμοί 2 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Θεσσαλονίκη για να μεταβείτε στο Αλεξανδρούπολη. Μπορείτε να πάτε από Thessaloniki and Thessaloniki Monastiriou και μπορείτε να φτάσετε στο Alexandroupoli (port).
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Θεσσαλονίκη έως Αλεξανδρούπολη από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη είναι 28 ω 12 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας τρένου από Θεσσαλονίκη έως Αλεξανδρούπολη;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Θεσσαλονίκη έως Αλεξανδρούπολη από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Θεσσαλονίκη στο Αλεξανδρούπολη δημιουργεί εκπομπές CO2 11.4kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Θεσσαλονίκη

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Θεσσαλονίκη

Διεθνή δρομολόγια από Θεσσαλονίκη και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Θεσσαλονίκη

Κύριες διαδρομές προς Αλεξανδρούπολη

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές