Βρείτε τρένο από Κατερίνη προς Καλαμπάκα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 11€
Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 29 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 9
Πρώτη αναχώρηση: 05:56
Τελευταία αναχώρηση: 23:55
Απόσταση 98km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Κατερίνη προς Καλαμπάκα

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Κατερίνη προς Καλαμπάκα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Κατερίνη προς Καλαμπάκα με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Κατερίνη και Καλαμπάκα.

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Κατερίνη προς Καλαμπάκα

Η κράτηση εκ των προτέρων σας επιτρέπει όντως να εξοικονομήσετε χρήματα: στην πραγματικότητα, μπορείτε να αγοράσετε φθηνά εισιτήρια τρένων από Κατερίνη προς Καλαμπάκα με 11,00 € μόνο, ενώ η μέση τιμή είναι 14,95 €.

Τρένα από Κατερίνη προς Καλαμπάκα


Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Καλαμπάκα

Τα τρένα προς Καλαμπάκα μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Κατερίνη και να φτάνουν στον σταθμό Καλαμπάκα.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Κατερίνη προς Καλαμπάκα με τρένο

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Καλαμπάκα από την πόλη Κατερίνη, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 9. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 9 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Καλαμπάκα με τρένο

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 3 hours and 17 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Καλαμπάκα σε 2 hours and 5 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Κατερίνη στις 07:07, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 23:07.