Βρείτε τρένο από Λάρισα προς Αλεξανδρούπολη

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 13 ω 31 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 8
Πρώτη αναχώρηση: 04:18
Τελευταία αναχώρηση: 12:52
Απόσταση 323km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Λάρισα προς Αλεξανδρούπολη στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Λάρισα προς Αλεξανδρούπολη με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Λάρισα και Αλεξανδρούπολη.

Ποια είναι η φθηνότερη τιμή εισιτηρίων τρένου προς Αλεξανδρούπολη

Τρένα από Λάρισα προς Αλεξανδρούπολη


Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Αλεξανδρούπολη

Τα τρένα προς Αλεξανδρούπολη θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Λάρισα και θα αφιχθούν στον σταθμό Αλεξ/πολη λιμάνι.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Λάρισα προς Αλεξανδρούπολη με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 8 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Λάρισα προς Αλεξανδρούπολη με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 8 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Λάρισα προς Αλεξανδρούπολη με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Αλεξανδρούπολη φεύγει στις 04:07, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 12:07. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 12 hours and 39 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Αλεξανδρούπολη σε 9 hours and 44 minutes.