Βρείτε τρένο από Λάρισα προς Αλεξανδρούπολη

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 16,30€
Διάρκεια ταξιδιού 12 ω 24 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 8
Πρώτη αναχώρηση: 04:18
Τελευταία αναχώρηση: 12:52
Απόσταση 323km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Λάρισα προς Αλεξανδρούπολη στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Λάρισα προς Αλεξανδρούπολη με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Λάρισα και Αλεξανδρούπολη.

Ποια είναι η φθηνότερη τιμή εισιτηρίων τρένου προς Αλεξανδρούπολη

Κάνοντας κράτηση εκ των προτέρων μπορείτε να βρείτε φθηνά εισιτήρια τρένων από Λάρισα προς Αλεξανδρούπολη από 16,30 €. Πάντως, τα εισιτήρια τρένων γι' αυτήν τη διαδρομή κοστίζουν κατά μέσον όρο περίπου 21,80 €.

Τρένα από Λάρισα προς Αλεξανδρούπολη


Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Λάρισα και Αλεξανδρούπολη

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Αλεξανδρούπολη από τον σταθμό Λάρισα, το οποίο φτάνει στον σταθμό Αλεξ/πολη λιμάνι.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Λάρισα προς Αλεξανδρούπολη

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Αλεξανδρούπολη από την πόλη Λάρισα, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 8. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 8 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Λάρισα προς Αλεξανδρούπολη;

Χρειάζεται χρόνος 12 hours and 48 minutes κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Αλεξανδρούπολη με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 9 hours and 44 minutes με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 04:07, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Λάρισα στις 12:07.