Βρείτε τρένο από Λάρισα προς Κιλκίς

Ξεκίνα από
Ανακαλύπτω

Λάρισα σε Κιλκίς από τρένου

Το ταξίδι από Λάρισα έως Κιλκίς με τρένου είναι 155,7 km και διαρκεί 1 ω 19 λεπτά. Υπάρχουν 10 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 06:30 και την τελευταία στο 23:54. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Λάρισα σε Κιλκίς με τρένου για μόλις ή έως και . Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Διάρκεια Ταξιδίου 1 ω 19 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 10
Πρώτη Αναχώρηση 06:30
Τελευταία Αναχώρηση 23:54
Απόσταση 155,7 km
Αναχώρηση Λάρισα
Άφιξη Κιλκίς
Transportistas Hellenic

Τρένου Εισιτήρια από Λάρισα έως Κιλκίς

  Sep 30
  Περισσότερα
  25°
  Oct 01
  Περισσότερα
  26°
  Oct 02
  Περισσότερα
  25°
  Oct 03
  Περισσότερα
  24°
  Oct 04
  Περισσότερα
  25°
  Oct 05
  Περισσότερα
  26°
  Oct 06
  Περισσότερα
  26°
  Oct 07
  Περισσότερα
  26°
  Oct 08
  Περισσότερα
  25°
  Oct 09
  Περισσότερα
  20°
  Oct 10
  Περισσότερα
  18°
  Oct 11
  Περισσότερα
  19°
  Oct 12
  Περισσότερα
  23°
  Oct 13
  Περισσότερα
  22°
  Oct 14
  Περισσότερα
  18°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
25°

Χρησιμοποιήστε τη Virail για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να ταξιδέψετε από Λάρισα προς Κιλκίς

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Λάρισα προς Κιλκίς; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια από Λάρισα έως Κιλκίς
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Λάρισα έως Κιλκίς.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Λάρισα έως Κιλκίς, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Λάρισα στο Κιλκίς.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Λάρισα έως Κιλκίς

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Λάρισα - Κιλκίς μπορούν να βρεθούν με 15€ αν είστε τυχεροί ή 24€ κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 37€.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Κιλκίς με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Κιλκίς με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Ελληνική Εταιρεία Σιδηροδρόμων, γνωστή και ως TrainOSE, είναι η εθνική σιδηροδρομική εταιρεία της Ελλάδας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 ως θυγατρική του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ), και είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία επιβατικών αμαξοστοιχιών σε όλη τη χώρα. Η TrainOSE λειτουργεί ένα δίκτυο σιδηροδρομικών γραμμών άνω των 2.500 km, που συνδέουν μεγάλες πόλεις και κωμοπόλεις της Ελλάδας. Η εταιρεία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των τρένων υψηλής ταχύτητας, των υπεραστικών τρένων, των περιφερειακών τρένων και των προαστιακών τρένων.

Υπηρεσίες εν πλω Hellenic από Λάρισα έως Κιλκίς
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Λάρισα έως Κιλκίς κατά τρένου.
Εγκαταστάσεις Hellenic
Ήσυχη ζώνη
WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Λάρισα έως Κιλκίς Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
2.1kg
Λεωφορείο
13.8kg
Πτήση
550.9kg
Αυτοκίνητο
53.1kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Λάρισα έως Κιλκίς με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Λάρισα και Κιλκίς είναι 2.1kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Λάρισα και Κιλκίς; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Λάρισα και Κιλκίς θα εξοικονομήσετε 548.8kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 11.7kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 51.1kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Λάρισα και Κιλκίς από τρένου;
Λάρισα έως Κιλκίς είναι 155,7 km.
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Λάρισα και Κιλκίς;
Το Λάρισα έως το Κιλκίς είναι κατά μέσο όρο 6 ω 7 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 1 ω 19 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Λάρισα έως Κιλκίς;
Το Λάρισα έως το Κιλκίς καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Hellenic που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Λάρισα σε Κιλκίς;
Λάρισα έως Κιλκίς έχει 10 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Λάρισα έως Κιλκίς;
Το παλαιότερο τρένου από Λάρισα έως Κιλκίς αναχωρεί στο 06:30. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Λάρισα έως Κιλκίς;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Λάρισα έως Κιλκίς αναχωρεί στο 23:54. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Λάρισα στο Κιλκίς;
Υπάρχουν σταθμοί 1 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Λάρισα για να μεταβείτε στο Κιλκίς. Μπορείτε να πάτε από Λάρισα και μπορείτε να φτάσετε στο Κιλκίς.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Λάρισα σε Κιλκίς;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 2 από Λάρισα έως Κιλκίς.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Λάρισα έως Κιλκίς από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Λάρισα και Κιλκίς είναι 1 ω 19 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας τρένου από Λάρισα έως Κιλκίς;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Λάρισα και Κιλκίς.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Λάρισα έως Κιλκίς από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Λάρισα στο Κιλκίς δημιουργεί εκπομπές CO2 2.1kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Λάρισα

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Λάρισα

Διεθνή δρομολόγια από Λάρισα και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Λάρισα

Κύριες διαδρομές προς Κιλκίς

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές