• Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε τρένο από Λαμία προς Κιλκίς

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Κιλκίς

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Λαμία προς Κιλκίς με τη Virail

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετάβασης από Λαμία προς Κιλκίς; Αν δεν είστε σίγουρος, δεν πειράζει - η Virail μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που προγραμματίζετε και η ισχυρή μηχανή αναζήτησης της Virail θα κάνει τα υπόλοιπα. Θα δούμε τα δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο, carpool ή με άλλον τρόπο, θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας όπως επιθυμείτε, με βάση την τιμή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού, τον αριθμό των συνδέσεων ή τον τύπο ταξιδιού με απλή μετάβαση ή με επιστροφή. Η Virail θα σας προσφέρει μια πλήρη, ξεκάθαρη εικόνα μετάβασης από Λαμία προς Κιλκίς και στη συνέχεια θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της επιλεγμένης εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Λαμία προς το Κιλκίς μέσω τρένου

Διάρκεια ταξιδιού 7 ω 22 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 19
Πρώτη αναχώρηση 12:26
Τελευταία αναχώρηση 17:05
απόσταση 236 km

Σύνοψη Διαδρομής με train

συνδέσεις
19
Transportistas
1
Ελάχιστη τιμή
-
Μέγιστη τιμή
-
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 9 ω 52 λεπτά
Λαμία - Κιλκίς
12:26 - 22:18
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 9 ω 50 λεπτά
Παγκράτι Λαμίας - Κιλκίς
12:28 - 22:18
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 9 ω 48 λεπτά
Ρεβένια Λαμίας - Κιλκίς
12:30 - 22:18
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 9 ω 46 λεπτά
Καλύβια Λαμίας - Κιλκίς
12:32 - 22:18
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 8 ω 23 λεπτά
Ροδίτσα - Κιλκίς
13:55 - 22:18
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 8 ω 19 λεπτά
Λαμία - Κιλκίς
13:59 - 22:18
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 8 ω 17 λεπτά
Παγκράτι Λαμίας - Κιλκίς
14:01 - 22:18

Πόση ώρα θα χρειαστεί για να πάω από Λαμία προς Κιλκίς με το τρένο;

Για να πάτε από Λαμία προς Κιλκίς πιο γρήγορα, σκεφτείτε ότι μπορείτε να αναζητήσετε μια υπηρεσία express που κάνει λιγότερες στάσεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Αντίθετα, ένα δρομολόγιο με σύνδεση μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να είναι πιο γρήγορο από μια απευθείας διαδρομή. Οι γρηγορότερες διαδρομές μεταξύ Λαμία και Κιλκίς θα ολοκληρώσουν το ταξίδι σε 5 ω 13 λεπτά. Κατά μέσο όρο, θα χρειαστεί περίπου 7 ω 22 λεπτά για να ταξιδέψετε το 236 km μεταξύ Λαμία και Κιλκίς.

Ποια ώρα της ημέρας μπορώ να ταξιδέψω από Λαμία προς Κιλκίς;

Αν προτιμάτε να ταξιδέψετε νωρίς, συνήθως η αναχώρηση από Λαμία προς Κιλκίς είναι στις 12:26. Αν και τα δεδομένα ίσως αλλάξουν ανάλογα με την ημέρα, γενικά η τελευταία καθημερινή αναχώρηση είναι στις 17:05. Αν έχετε κάποια ευελιξία την ημέρα του ταξιδιού σας, μπορείτε να βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς. Για παράδειγμα, κάποιες εταιρείες ίσως λειτουργούν δρομολόγια νωρίς το πρωί τις εργάσιμες ημέρες όταν ο κόσμος πηγαίνει στη δουλειά του. Συχνά θα βρείτε λιγότερες διαθέσιμες επιλογές τα σαββατοκύριακα ή στις δημόσιες αργίες.

Ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω στη διαδρομή από Λαμία προς Κιλκίς;

Θα μπορέσετε να φύγετε από Λαμία χρησιμοποιώντας σταθμούς όπως Λαμία, Παγκράτι Λαμίας, Ρεβένια Λαμίας, Καλύβια Λαμίας and Ροδίτσα. Αυτοί σας συνδέουν με σταθμούς όπως Κιλκίς σε Κιλκίς. Κάντε προσεκτικό έλεγχο πριν από την κράτησή σας. Κάποιοι ή όλοι αυτοί οι σταθμοί θα εμφανιστούν στη διαδρομή σας ανάλογα με την ταξιδιωτική εταιρεία που χρησιμοποιείτε για το ταξίδι σας. Ελέγξτε προσεκτικά τη διαδρομή που ακολουθεί η ταξιδιωτική εταιρεία που έχετε επιλέξει, για να δείτε αν περνάει από κάποιον σταθμό που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Για την εξυπηρέτησή σας, ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε μεταξύ δύο σταθμών στο Λαμία ή στο Κιλκίς ενώ ταξιδεύετε.

Πόσες διαδρομές από Λαμία προς Κιλκίς πραγματοποιούνται κάθε ημέρα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Λαμία προς Κιλκίς, μπορείτε να ταξιδέψετε με εταιρείες όπως TrainOSE. Μπορείτε να βρείτε έναν μέγιστο αριθμό 19 αναχωρήσεων την ημέρα. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 19 αναχωρήσεις την ημέρα. Κάντε κράτηση αρκετό καιρό πριν από το ταξίδι σας για να εξασφαλίσετε ότι όλα θα είναι όπως τα έχετε προγραμματίσει και θα αναχωρήσετε την ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Όταν ταξιδεύετε, μπορείτε να ψάξετε για απευθείας διαδρομές ή άλλα δρομολόγια που προσφέρουν συνδέσεις και αλλαγές. Κατά μέσο όρο υπάρχουν απευθείας διαδρομές μεταξύ Λαμία και Κιλκίς. Αν δεν σας πειράζει να πραγματοποιήσετε αλλαγή κατά τη διαδρομή, μπορείτε να βρείτε περισσότερες διαθέσιμες επιλογές. Υπάρχουν συνήθως 19 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περίοδο του έτους και την ημέρα της εβδομάδας. Κάποιοι επιβάτες προτιμούν τα απευθείας δρομολόγια, ειδικά αν έχουν βαριές αποσκευές ή ανησυχούν μήπως χάσουν μια σύνδεση. Άλλοι απολαμβάνουν την ευελιξία που τους προσφέρουν οι διαδρομές με σύνδεση. Όποια αν είναι η προτίμησή σας, η Virail μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές επιλογές που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας.