Βρείτε τρένο από Αθήνα προς Άγιος Ιωάννης Ρέντης

Ξεκίνα από
Ανακαλύπτω

Αθήνα σε Άγιος Ιωάννης Ρέντης από τρένου

Το ταξίδι από Αθήνα έως Άγιος Ιωάννης Ρέντης με τρένου είναι 4,8 km και διαρκεί 4 λεπτά. Υπάρχουν 71 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 01:00 και την τελευταία στο 00:54. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Αθήνα σε Άγιος Ιωάννης Ρέντης με τρένου για μόλις ή έως και . Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Διάρκεια Ταξιδίου 4 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 71
Πρώτη Αναχώρηση 01:00
Τελευταία Αναχώρηση 00:54
Απόσταση 4,8 km
Αναχώρηση Αθήνα
Άφιξη Άγιος Ιωάννης Ρέντης
Transportistas Hellenic

Τρένου Εισιτήρια από Αθήνα έως Άγιος Ιωάννης Ρέντης

  Sep 30
  Περισσότερα
  23°
  Oct 01
  Περισσότερα
  24°
  Oct 02
  Περισσότερα
  23°
  Oct 03
  Περισσότερα
  22°
  Oct 04
  Περισσότερα
  22°
  Oct 05
  Περισσότερα
  23°
  Oct 06
  Περισσότερα
  22°
  Oct 07
  Περισσότερα
  21°
  Oct 08
  Περισσότερα
  23°
  Oct 09
  Περισσότερα
  21°
  Oct 10
  Περισσότερα
  18°
  Oct 11
  Περισσότερα
  19°
  Oct 12
  Περισσότερα
  21°
  Oct 13
  Περισσότερα
  23°
  Oct 14
  Περισσότερα
  23°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
23°

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Αθήνα προς Άγιος Ιωάννης Ρέντης με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Άγιος Ιωάννης Ρέντης; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια από Αθήνα έως Άγιος Ιωάννης Ρέντης
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Αθήνα έως Άγιος Ιωάννης Ρέντης.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Αθήνα έως Άγιος Ιωάννης Ρέντης, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Αθήνα στο Άγιος Ιωάννης Ρέντης.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Αθήνα έως Άγιος Ιωάννης Ρέντης

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Αθήνα - Άγιος Ιωάννης Ρέντης μπορούν να βρεθούν με 15€ αν είστε τυχεροί ή 24€ κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 37€.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Άγιος Ιωάννης Ρέντης με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Άγιος Ιωάννης Ρέντης με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Ελληνική Εταιρεία Σιδηροδρόμων, γνωστή και ως TrainOSE, είναι η εθνική σιδηροδρομική εταιρεία της Ελλάδας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 ως θυγατρική του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ), και είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία επιβατικών αμαξοστοιχιών σε όλη τη χώρα. Η TrainOSE λειτουργεί ένα δίκτυο σιδηροδρομικών γραμμών άνω των 2.500 km, που συνδέουν μεγάλες πόλεις και κωμοπόλεις της Ελλάδας. Η εταιρεία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των τρένων υψηλής ταχύτητας, των υπεραστικών τρένων, των περιφερειακών τρένων και των προαστιακών τρένων.

Υπηρεσίες εν πλω Hellenic από Αθήνα έως Άγιος Ιωάννης Ρέντης
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Αθήνα έως Άγιος Ιωάννης Ρέντης κατά τρένου.
Εγκαταστάσεις Hellenic
Ήσυχη ζώνη
WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Αθήνα έως Άγιος Ιωάννης Ρέντης Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
0.1kg
Λεωφορείο
0.4kg
Πτήση
15.1kg
Αυτοκίνητο
1.5kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Αθήνα έως Άγιος Ιωάννης Ρέντης με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Αθήνα και Άγιος Ιωάννης Ρέντης είναι 0.1kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Αθήνα και Άγιος Ιωάννης Ρέντης; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Αθήνα και Άγιος Ιωάννης Ρέντης θα εξοικονομήσετε 15.0kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 0.3kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 1.4kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Αθήνα και Άγιος Ιωάννης Ρέντης από τρένου;
Αθήνα έως Άγιος Ιωάννης Ρέντης είναι 4,8 km.
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Αθήνα και Άγιος Ιωάννης Ρέντης;
Το Αθήνα έως το Άγιος Ιωάννης Ρέντης είναι κατά μέσο όρο 10 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 4 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Αθήνα έως Άγιος Ιωάννης Ρέντης;
Το Αθήνα έως το Άγιος Ιωάννης Ρέντης καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Hellenic που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Αθήνα σε Άγιος Ιωάννης Ρέντης;
Αθήνα έως Άγιος Ιωάννης Ρέντης έχει 71 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Αθήνα έως Άγιος Ιωάννης Ρέντης;
Το παλαιότερο τρένου από Αθήνα έως Άγιος Ιωάννης Ρέντης αναχωρεί στο 01:00. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Αθήνα έως Άγιος Ιωάννης Ρέντης;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Αθήνα έως Άγιος Ιωάννης Ρέντης αναχωρεί στο 00:54. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Αθήνα στο Άγιος Ιωάννης Ρέντης;
Υπάρχουν σταθμοί 5 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Αθήνα για να μεταβείτε στο Άγιος Ιωάννης Ρέντης. Μπορείτε να πάτε από Athens, Rouf, Ρουφ, Αθήνα and Κηφισσός και μπορείτε να φτάσετε στο Renti (agiou Ioanni Renti) and Ρέντη.
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Αθήνα σε Άγιος Ιωάννης Ρέντης;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 70 από Αθήνα έως Άγιος Ιωάννης Ρέντης.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Αθήνα έως Άγιος Ιωάννης Ρέντης από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Αθήνα και Άγιος Ιωάννης Ρέντης είναι 4 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας τρένου από Αθήνα έως Άγιος Ιωάννης Ρέντης;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Αθήνα και Άγιος Ιωάννης Ρέντης.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Αθήνα έως Άγιος Ιωάννης Ρέντης από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Αθήνα στο Άγιος Ιωάννης Ρέντης δημιουργεί εκπομπές CO2 0.1kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Αθήνα

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Αθήνα

Άλλοι προορισμοί από Αθήνα

Κύριες διαδρομές προς Άγιος Ιωάννης Ρέντης

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές