• διαδρομή μετάβασης
  • ταξίδι μετ επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε τρένο από Αθήνα προς Άγιος Ιωάννης Ρέντης

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Άγιος Ιωάννης Ρέντης

Λεπτομέρειες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 6 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 69
Πρώτη αναχώρηση 09:19
Τελευταία αναχώρηση 02:01
απόσταση 5 km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Αθήνα προς Άγιος Ιωάννης Ρέντης στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Αθήνα προς Άγιος Ιωάννης Ρέντης. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Τρένα από Αθήνα προς Άγιος Ιωάννης Ρέντης: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Αθήνα και Άγιος Ιωάννης Ρέντης.

TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 9 λεπτά
Αθήνα - Ρέντη
09:19 - 09:28
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 4 λεπτά
Ρουφ - Ρέντη
09:24 - 09:28
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 9 λεπτά
Αθήνα - Ρέντη
09:52 - 10:01
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 4 λεπτά
Ρουφ - Ρέντη
09:57 - 10:01
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 9 λεπτά
Αθήνα - Ρέντη
10:19 - 10:28
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 4 λεπτά
Ρουφ - Ρέντη
10:24 - 10:28
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 9 λεπτά
Αθήνα - Ρέντη
10:52 - 11:01

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Αθήνα προς Άγιος Ιωάννης Ρέντης

Χρειάζεται χρόνος 6 λεπτά κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Άγιος Ιωάννης Ρέντης με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 3 λεπτά με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 09:19, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Αθήνα στις 02:01.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Άγιος Ιωάννης Ρέντης

Τα τρένα προς Άγιος Ιωάννης Ρέντης μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Athens, Rouf, Αθήνα and Ρουφ και να φτάνουν στον σταθμό Ρέντη.

Αν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, να έχετε πάντοτε υπόψη ότι μπορείτε να αγοράζετε εξαιρετικά φθηνά εισιτήρια τρένων αν αποφεύγετε να ταξιδεύετε τα σαββατοκύριακα και αν επιλέγετε να ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Αθήνα προς Άγιος Ιωάννης Ρέντης

Αν επιθυμείτε να πάτε από Αθήνα προς Άγιος Ιωάννης Ρέντης με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 69. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 68 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 1 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Άγιος Ιωάννης Ρέντης με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 69 κάθε μέρα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή οι διαδρομές 68, είναι απευθείας γραμμές. Δεν υπάρχει σύνδεση με αλλαγή. Κατά συνέπεια, δεν θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξετε τρένα.

Logo

Σχετικά με εμάς