Βρείτε τρένο από Καρδίτσα προς Άγιος Ιωάννης Ρέντης

14/07/2024
+ Επιστροφή
Μείνετε με την Booking.com

Καρδίτσα σε Άγιος Ιωάννης Ρέντης από τρένου

Το ταξίδι από Καρδίτσα έως Άγιος Ιωάννης Ρέντης με τρένου είναι 217,35 χλμ. και διαρκεί . Υπάρχουν συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο και την τελευταία στο . Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Καρδίτσα σε Άγιος Ιωάννης Ρέντης με τρένου για μόλις ή έως και . Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Απόσταση217,35 χλμ.
ΑναχώρησηΚαρδίτσα
ΆφιξηΆγιος Ιωάννης Ρέντης
Φτηνά εισιτήρια τρένου από Καρδίτσα έως Άγιος Ιωάννης Ρέντης
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Καρδίτσα έως Άγιος Ιωάννης Ρέντης.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Καρδίτσα έως Άγιος Ιωάννης Ρέντης, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Καρδίτσα στο Άγιος Ιωάννης Ρέντης.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Καρδίτσα έως Άγιος Ιωάννης Ρέντης Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
15.21kg
Λεωφορείο
16.3kg
Πτήση
43.47kg
Αυτοκίνητο
34.78kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Καρδίτσα έως Άγιος Ιωάννης Ρέντης με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Καρδίτσα και Άγιος Ιωάννης Ρέντης είναι 15.21kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Καρδίτσα και Άγιος Ιωάννης Ρέντης; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Καρδίτσα και Άγιος Ιωάννης Ρέντης θα εξοικονομήσετε 28.26kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 1.09kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 19.57kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι;

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Καρδίτσα και Άγιος Ιωάννης Ρέντης από τρένου;
Καρδίτσα έως Άγιος Ιωάννης Ρέντης είναι 217,35 χλμ..
Υπάρχει απευθείας τρένου από Καρδίτσα έως Άγιος Ιωάννης Ρέντης;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Καρδίτσα και Άγιος Ιωάννης Ρέντης.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Καρδίτσα έως Άγιος Ιωάννης Ρέντης από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Καρδίτσα στο Άγιος Ιωάννης Ρέντης δημιουργεί εκπομπές CO2 15.21kg.

Μεταβείτε τοπικά από το Καρδίτσα

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Καρδίτσα

Διεθνή δρομολόγια από Καρδίτσα και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Καρδίτσα

Κύριες διαδρομές προς Άγιος Ιωάννης Ρέντης

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές