Βρείτε τρένο από Καρδίτσα προς Λάρισα

Επίσημος σύντροφος


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 4,20€
Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 38 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 5
Πρώτη αναχώρηση: 06:17
Τελευταία αναχώρηση: 22:23
Απόσταση 52km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Καρδίτσα προς Λάρισα στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Καρδίτσα προς Λάρισα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Καρδίτσα προς Λάρισα

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Καρδίτσα προς Λάρισα που προσφέρονται από την TrainOSE.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Καρδίτσα προς Λάρισα

Κάνοντας κράτηση εκ των προτέρων μπορείτε να βρείτε φθηνά εισιτήρια τρένων από Καρδίτσα προς Λάρισα από 4,20 €. Πάντως, τα εισιτήρια τρένων γι' αυτήν τη διαδρομή κοστίζουν κατά μέσον όρο περίπου 7,75 €.

Τρένα από Καρδίτσα προς Λάρισα


Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Καρδίτσα και Λάρισα, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Καρδίτσα προς Λάρισα

Τα τρένα προς Λάρισα μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Καρδίτσα και να φτάνουν στον σταθμό Λάρισα.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Καρδίτσα προς Λάρισα με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 5 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Καρδίτσα προς Λάρισα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 5 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Λάρισα με τρένο

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Λάρισα σε 47 minutes, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 1 hour and 38 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Λάρισα είναι στις 06:04, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Καρδίτσα στις 22:04.