Βρείτε τρένο από Τρίκαλα προς Λάρισα

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Λάρισα

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 52 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 10
Πρώτη αναχώρηση: 07:16
Τελευταία αναχώρηση: 22:20
Απόσταση 56km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Τρίκαλα προς Λάρισα

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Τρίκαλα προς Λάρισα με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Τρίκαλα και Λάρισα.

Ποια είναι η τιμή των εισιτηρίων τρένου από Τρίκαλα προς Λάρισα

Τρένα από Τρίκαλα προς Λάρισα


Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Λάρισα και πού θα φτάσετε

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Λάρισα από τον σταθμό Τρίκαλα, το οποίο φτάνει στον σταθμό Λάρισα.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Τρίκαλα προς Λάρισα

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 4 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Τρίκαλα προς Λάρισα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 4 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Τρίκαλα προς Λάρισα;

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Λάρισα φεύγει στις 07:11, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 22:11. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 2 hours and 5 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Λάρισα σε 1 hour and 14 minutes.