Βρείτε τρένο από Τρίκαλα προς Λάρισα

Επίσημος σύντροφος


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 5,80€
Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 57 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 5
Πρώτη αναχώρηση: 05:58
Τελευταία αναχώρηση: 22:04
Απόσταση 56km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Τρίκαλα προς Λάρισα

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Τρίκαλα προς Λάρισα με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Τρίκαλα και Λάρισα.

Ποια είναι η τιμή των εισιτηρίων τρένου από Τρίκαλα προς Λάρισα

Κατά μέσον όρο, τα εισιτήρια τρένων από Τρίκαλα προς Λάρισα κοστίζουν 9,35 €, αλλά, αν μπορείτε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων ή να επιλέξετε λιγότερο δημοφιλείς ημερομηνίες και ώρες, θα μπορούσατε να βρείτε φθηνά εισιτήρια τρένων από 5,80 €.

Τρένα από Τρίκαλα προς Λάρισα


Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Τρίκαλα προς Λάρισα

Τα τρένα προς Λάρισα θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Τρίκαλα και θα αφιχθούν στον σταθμό Λάρισα.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Τρίκαλα προς Λάρισα

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 5 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Τρίκαλα προς Λάρισα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 5 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Τρίκαλα προς Λάρισα;

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Λάρισα σε 1 hour and 6 minutes, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 1 hour and 57 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Λάρισα είναι στις 05:06, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Τρίκαλα στις 22:06.