Βρείτε τρένο από Αλεξανδρούπολη προς Κομοτηνή

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 4 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 07:59
Τελευταία αναχώρηση 07:59
απόσταση 50 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Αλεξανδρούπολη προς Κομοτηνή στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Αλεξανδρούπολη προς Κομοτηνή με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Τρένα από Αλεξανδρούπολη προς Κομοτηνή: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Για να φτάσετε στην πόλη Κομοτηνή με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Τρένα από Αλεξανδρούπολη προς Κομοτηνή

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Αλεξανδρούπολη προς Κομοτηνή και πότε φεύγουν τα τρένα

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Κομοτηνή φεύγει στις 07:59, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 07:59. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 1 ω 4 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Κομοτηνή σε 59 λεπτά.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Αλεξανδρούπολη - Κομοτηνή

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Αλεξανδρούπολη από τον σταθμό Αλεξ/πολη λιμάνι and Αλεξανδρούπολη και φτάνουν στον σταθμό Κομοτηνή.

Όταν ταξιδεύετε με τρένο, μην ξεχνάτε ποτέ να έχετε μαζί σας το εισιτήριό σας: φροντίστε να το εκτυπώσετε εκ των προτέρων ή να κατεβάσετε την έκδοση για κινητό, εφόσον επιτρέπεται.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Αλεξανδρούπολη προς Κομοτηνή

Αν επιθυμείτε να πάτε από Αλεξανδρούπολη προς Κομοτηνή με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 2. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 2 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 0 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Κομοτηνή την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Αλεξανδρούπολη προς Κομοτηνή με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 2 κάθε μέρα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή οι διαδρομές 2, είναι απευθείας γραμμές. Δεν υπάρχει σύνδεση με αλλαγή. Κατά συνέπεια, δεν θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξετε τρένα.