Βρείτε τρένο από Αλεξανδρούπολη προς Κομοτηνή

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Κομοτηνή

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 4 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 6
Πρώτη αναχώρηση: 05:59
Τελευταία αναχώρηση: 14:59
Απόσταση 50km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Αλεξανδρούπολη προς Κομοτηνή στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Αλεξανδρούπολη προς Κομοτηνή με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Αλεξανδρούπολη προς Κομοτηνή

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Αλεξανδρούπολη - Κομοτηνή.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Αλεξανδρούπολη προς Κομοτηνή

Τρένα από Αλεξανδρούπολη προς Κομοτηνή


Όταν ταξιδεύετε με τρένο, μην ξεχνάτε ποτέ να έχετε μαζί σας το εισιτήριό σας: φροντίστε να το εκτυπώσετε εκ των προτέρων ή να κατεβάσετε την έκδοση για κινητό, εφόσον επιτρέπεται.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Αλεξανδρούπολη - Κομοτηνή

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Αλεξανδρούπολη από τον σταθμό Αλεξ/πολη λιμάνι or Αλεξανδρούπολη και φτάνουν στον σταθμό Κομοτηνή.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Αλεξανδρούπολη προς Κομοτηνή

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Κομοτηνή από την πόλη Αλεξανδρούπολη, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 1. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 1 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Κομοτηνή και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 1 hour and 4 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Κομοτηνή σε 59 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Αλεξανδρούπολη στις 05:11, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 14:11.