• διαδρομή μετάβασης
  • ταξίδι μετ επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε τρένο από Αλεξανδρούπολη προς Σέρρες

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Σέρρες

Λεπτομέρειες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 5 ω 28 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 1
Πρώτη αναχώρηση 08:59
Τελευταία αναχώρηση 08:59
απόσταση 197 km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Αλεξανδρούπολη προς Σέρρες στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Αλεξανδρούπολη προς Σέρρες

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Αλεξανδρούπολη και Σέρρες.

Τιμή εισιτηρίου Αλεξανδρούπολη - Σέρρες κάθε μέρα

 
Σήμερα
Αύριο
Σε 2 ημέρες
Σε 3 ημέρες
Σε 4 ημέρες
Σε 5 ημέρες
Σε 6 ημέρες
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 5 ω 28 λεπτά
Αλεξ/πολη λιμάνι - Σέρρες
08:59 - 14:27

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Αλεξανδρούπολη προς Σέρρες

Θα χρειαστείτε 5 ω 28 λεπτά για να φτάσετε στην πόλη Σέρρες. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Αλεξανδρούπολη στις 08:59, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 08:59.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Αλεξανδρούπολη προς Σέρρες

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Αλεξανδρούπολη από τον σταθμό Αλεξ/πολη λιμάνι and Αλεξανδρούπολη και φτάνουν στον σταθμό Σέρρες.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Αλεξανδρούπολη και Σέρρες, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Αλεξανδρούπολη προς Σέρρες: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 1 για να φθάσετε στην πόλη Σέρρες από την πόλη Αλεξανδρούπολη. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 1 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα. Αν θέλετε να πάτε από Αλεξανδρούπολη προς Σέρρες με τρένο, υπάρχει μόνο μία σύνδεση την ημέρα. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν επιλέγετε το εισιτήριό σας.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Αλεξανδρούπολη προς Σέρρες με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 1 κάθε μέρα. αρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι όλες απολύτως αυτές οι συνδέσεις έχουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Επομένως, δεν θα παραμείνετε στην ίδια αμαξοστοιχία για όλο το ταξίδι.

Logo

Σχετικά με εμάς