Βρείτε τρένο από Σέρρες προς Αλεξανδρούπολη

Ξεκίνα από
15 €
Ανακαλύπτω

Οι εταίροι μας

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε και να συγκρίνετε εισιτήρια για τρένα, λεωφορεία, carpools και αεροπλάνα. Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 100 εταίρους για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

references references references references references references references references

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Σήμερα

Από 15 €

Αύριο

Από 15 €

2 Μέρες

Από 15 €

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Σέρρες προς Αλεξανδρούπολη με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Σέρρες προς Αλεξανδρούπολη; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου για τα ταξιδέψω από Σέρρες προς Αλεξανδρούπολη;

Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Σέρρες προς Αλεξανδρούπολη. Ωστόσο, κατά προσέγγιση, θα πληρώσετε περίπου 15 € για ένα εισιτήριο με τρένο. Μπορείτε να βρείτε εισιτήρια τρένου με χαμηλές τιμές που φτάνουν έως 9 €, αλλά ίσως χρειαστεί κάποια ευελιξία στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Μπορείτε επίσης να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου για συγκεκριμένες ώρες ή για ορισμένες ημέρες. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Να είστε όμως προσεκτικοί, γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου.Σύνοψη ταξιδιού με Τρένου

Το ταξίδι από Σέρρες έως Αλεξανδρούπολη με Train είναι 197 km και διαρκεί 32 ω 49 λεπτά. Υπάρχουν 2 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 08:45 και την τελευταία στο 20:55. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Σέρρες σε Αλεξανδρούπολη με Train για μόλις 9 € ή έως και 16 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 15 €.

Καλύτερη τιμή 15 €
Διάρκεια Ταξιδίου 33 ω 50 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 2
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 15 €
Υψηλότερη Τιμή 15 €
Πρώτη Αναχώρηση 20:55
Τελευταία Αναχώρηση 20:55
Απόσταση 197 km
Αναχώρηση Σέρρες
Άφιξη Αλεξανδρούπολη
Transportistas TrainOSE, Trainoset

Τρένου Εισιτήρια από Σέρρες έως Αλεξανδρούπολη

  Jan 28
  15
  Jan 29
  15
  Jan 30
  15
  Jan 31
  Περισσότερα
  Feb 01
  15
  Feb 02
  15
  10°
  Feb 03
  Περισσότερα
  Feb 04
  15
  Feb 05
  Περισσότερα
  Feb 06
  Περισσότερα
  Feb 07
  Περισσότερα
  Feb 08
  Περισσότερα
  Feb 09
  Περισσότερα
  Feb 10
  Περισσότερα
  Feb 11
  Περισσότερα
  10°
Departure date
Saturday,Jan 28 2023

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια

 
Jan 28
Saturday
15 €
Jan 29
Sunday
15 €
Jan 30
Monday
15 €
Jan 31
Tuesday
Περισσότερα
Feb 01
Wednesday
15 €
Feb 02
Thursday
10°
15 €
Feb 03
Friday
Περισσότερα

Καλύτερη ώρα για κράτηση Σέρρες - Αλεξανδρούπολη Ταξίδι

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Σέρρες έως Αλεξανδρούπολη Εκπομπές Co2 κατά Τρένου

Ecology
Πτήση
56.43kg
Τρένου
2.772kg
Λεωφορείο
13.464kg
Αυτοκίνητο
9.702kg

Χρησιμοποιούμε αυτά τα σχόλια για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας

Διαμονή που μπορεί να σας αρέσει σε Αλεξανδρούπολη

Μη διαθέσιμο

Δεν βρέθηκε κατάλυμα σε επιλεγμένη τοποθεσία για σήμερα.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόση ώρα είναι το ταξίδι από Σέρρες προς Αλεξανδρούπολη με τρένο;

Για να πάτε από Σέρρες προς Αλεξανδρούπολη πιο γρήγορα, σκεφτείτε ότι μπορείτε να αναζητήσετε μια υπηρεσία express που κάνει λιγότερες στάσεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Αντίθετα, ένα δρομολόγιο με σύνδεση μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να είναι πιο γρήγορο από μια απευθείας διαδρομή. Οι γρηγορότερες διαδρομές μεταξύ Σέρρες και Αλεξανδρούπολη θα ολοκληρώσουν το ταξίδι σε 5 ω 34 λεπτά. Κατά μέσο όρο, θα χρειαστεί περίπου 32 ω 49 λεπτά για να ταξιδέψετε το 198 km μεταξύ Σέρρες και Αλεξανδρούπολη.

Τι ώρα είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Σέρρες προς Αλεξανδρούπολη;

Αν θέλετε να αναχωρήσετε νωρίς, πάρτε το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας από Σέρρες προς Αλεξανδρούπολη, το οποίο συνήθως αναχωρεί στις 08:45. Η τελευταία προγραμματισμένη αναχώρηση της ημέρας κανονικά είναι στις 20:55. Τα ωράρια αυτά ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με την ημέρα ή σε διαφορετικές περιόδους του έτους.

Στο ταξίδι μου με τρένο από Σέρρες προς Αλεξανδρούπολη, ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Θα μπορέσετε να φύγετε από Σέρρες χρησιμοποιώντας σταθμούς όπως Σέρρες. Αυτοί σας συνδέουν με σταθμούς όπως Αλεξ/πολη λιμάνι and Alexandroupoli Port σε Αλεξανδρούπολη. Κάντε προσεκτικό έλεγχο πριν από την κράτησή σας. Κάποιοι ή όλοι αυτοί οι σταθμοί θα εμφανιστούν στη διαδρομή σας ανάλογα με την ταξιδιωτική εταιρεία που χρησιμοποιείτε για το ταξίδι σας. Ελέγξτε προσεκτικά τη διαδρομή που ακολουθεί η ταξιδιωτική εταιρεία που έχετε επιλέξει, για να δείτε αν περνάει από κάποιον σταθμό που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Για την εξυπηρέτησή σας, ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε μεταξύ δύο σταθμών στο Σέρρες ή στο Αλεξανδρούπολη ενώ ταξιδεύετε.

Πόσες φορές την ημέρα πραγματοποιούνται διαδρομές από Σέρρες προς Αλεξανδρούπολη;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Σέρρες προς Αλεξανδρούπολη, μπορείτε να ταξιδέψετε με εταιρείες όπως TrainOSE and Trainoset. Μπορείτε να βρείτε έναν μέγιστο αριθμό 3 αναχωρήσεων την ημέρα. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 2 αναχωρήσεις την ημέρα. Κάντε κράτηση αρκετό καιρό πριν από το ταξίδι σας για να εξασφαλίσετε ότι όλα θα είναι όπως τα έχετε προγραμματίσει και θα αναχωρήσετε την ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Όταν ταξιδεύετε, μπορείτε να ψάξετε για απευθείας διαδρομές ή άλλα δρομολόγια που προσφέρουν συνδέσεις και αλλαγές. Κατά μέσο όρο υπάρχουν απευθείας διαδρομές μεταξύ Σέρρες και Αλεξανδρούπολη. Αν δεν σας πειράζει να πραγματοποιήσετε αλλαγή κατά τη διαδρομή, μπορείτε να βρείτε περισσότερες διαθέσιμες επιλογές. Υπάρχουν συνήθως 2 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περίοδο του έτους και την ημέρα της εβδομάδας. Κάποιοι επιβάτες προτιμούν τα απευθείας δρομολόγια, ειδικά αν έχουν βαριές αποσκευές ή ανησυχούν μήπως χάσουν μια σύνδεση. Άλλοι απολαμβάνουν την ευελιξία που τους προσφέρουν οι διαδρομές με σύνδεση. Όποια αν είναι η προτίμησή σας, η Virail μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές επιλογές που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές