Βρείτε τρένο από Σέρρες προς Δράμα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 23 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 10:45
Τελευταία αναχώρηση 10:45
απόσταση 51 km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Σέρρες προς Δράμα στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Σέρρες προς Δράμα με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Σέρρες προς Δράμα με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Σέρρες και Δράμα.

Τρένα από Σέρρες προς Δράμα

Πότε φεύγουν τα τρένα για Δράμα και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Χρειάζεται χρόνος 1 ω 23 λεπτά κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Δράμα με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 1 ω 19 λεπτά με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 10:45, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Σέρρες στις 10:45.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Δράμα

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Σέρρες από τον σταθμό Σέρρες και φτάνουν στον σταθμό Δράμα.

Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά εκ των προτέρων αν τα χρειάζεστε: οι σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν έχουν πάντα καταστήματα, ενώ οι καφετέριες στα τρένα δεν είναι πάντα διαθέσιμες και είναι συχνά πολύ ακριβές.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Σέρρες και Δράμα είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Σέρρες προς Δράμα

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 2 για να φθάσετε στην πόλη Δράμα από την πόλη Σέρρες. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 2 σε αντίθεση με τα δρομολόγια 0 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Υπάρχουν συνδέσεις τρένων 2 για να φτάσετε στην πόλη Δράμα από την πόλη Σέρρες κάθε μέρα. Λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 2 έναντι καμιάς διαδρομής που έχει τουλάχιστον μία αλλαγή. Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να πάρετε άλλο τρένο.