• διαδρομή μετάβασης
  • ταξίδι μετ επιστροφής

Βρείτε τρένο από Σέρρες προς Θεσσαλονίκη

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Θεσσαλονίκη

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Σέρρες προς Θεσσαλονίκη στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Σέρρες προς Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Σέρρες προς Θεσσαλονίκη με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Σέρρες και Θεσσαλονίκη.

Λεπτομέρειες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 45 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 10:38
Τελευταία αναχώρηση 14:29
απόσταση 71 km

Τιμή εισιτηρίου Σέρρες - Θεσσαλονίκη κάθε μέρα

 
Σήμερα
Αύριο
Σε 2 ημέρες
Σε 3 ημέρες
Σε 4 ημέρες
Σε 5 ημέρες
Σε 6 ημέρες
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 2 ω 50 λεπτά
Σέρρες - Θεσσαλονίκη
10:38 - 13:28
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 2 ω 43 λεπτά
Σέρρες - Θεσσαλονίκη
14:29 - 17:12

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Σέρρες προς Θεσσαλονίκη και πότε φεύγουν τα τρένα

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Θεσσαλονίκη φεύγει στις 10:38, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 14:29. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 2 ω 45 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Θεσσαλονίκη σε 2 ω 43 λεπτά.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Θεσσαλονίκη και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Θεσσαλονίκη θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Serres and Σέρρες και θα αφιχθούν στον σταθμό Thessaloniki and Θεσσαλονίκη.

Αν υπάρχουν αλλαγές τρένων στο δρομολόγιό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα αρκετό χρόνο για να περπατήσετε από τη μία πλατφόρμα στην άλλη και μην ξεχνάτε ποτέ την πιθανότητα μιας καθυστέρησης που θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε το δεύτερο τρένο.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Σέρρες προς Θεσσαλονίκη με τρένο

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 2 για να φθάσετε στην πόλη Θεσσαλονίκη από την πόλη Σέρρες. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 2 σε αντίθεση με τα δρομολόγια 0 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Θεσσαλονίκη την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Υπάρχουν συνδέσεις τρένων 2 για να φτάσετε στην πόλη Θεσσαλονίκη από την πόλη Σέρρες κάθε μέρα. Λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 2 έναντι καμιάς διαδρομής που έχει τουλάχιστον μία αλλαγή. Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να πάρετε άλλο τρένο.

Σταθμοί αναχώρησης

Serres
Σέρρες

Σταθμοί προορισμού

Thessaloniki
Θεσσαλονίκη
Logo

Σχετικά με εμάς