Βρείτε τρένο από Σέρρες προς Κιλκίς

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Κιλκίς

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 16 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 3
Πρώτη αναχώρηση: 07:38
Τελευταία αναχώρηση: 20:37
Απόσταση 57km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Σέρρες προς Κιλκίς στο virail

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Κιλκίς. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Σέρρες προς Κιλκίς, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Σέρρες προς Κιλκίς

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Σέρρες και Κιλκίς.

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Σέρρες προς Κιλκίς

Τιμή εισιτηρίου Σέρρες - Κιλκίς κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Κιλκίς

Τα τρένα προς Κιλκίς θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Σέρρες και θα αφιχθούν στον σταθμό Κιλκίς.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Σέρρες προς Κιλκίς με τρένο

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Κιλκίς από την πόλη Σέρρες, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 1. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 1 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Σέρρες προς Κιλκίς;

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Κιλκίς φεύγει στις 07:02, ενώ το τελευταίο στις 07:06. Το ταξίδι διαρκεί 2 hours and 16 minutes κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Κιλκίς σε 2 hours and 16 minutes.