Τρένο Βόλος - Καρδίτσα τιμές από 12€

Ξεκίνα από
12€
Ανακαλύπτω

Βόλος σε Καρδίτσα από τρένου

Το ταξίδι από Βόλος έως Καρδίτσα με τρένου είναι 87,7 km και διαρκεί 4 ω 4 λεπτά. Υπάρχουν 2 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 08:17 και την τελευταία στο 14:15. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Βόλος σε Καρδίτσα με τρένου για μόλις 12€ ή έως και 21,22€. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 12€.

Καλύτερη τιμή 12€
Διάρκεια Ταξιδίου 4 ω 4 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 2
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 12€
Υψηλότερη Τιμή 21,22€
Πρώτη Αναχώρηση 08:17
Τελευταία Αναχώρηση 14:15
Απόσταση 87,7 km
Αναχώρηση Βόλος
Άφιξη Καρδίτσα
Transportistas TRAINOSET

Τρένου Εισιτήρια από Βόλος έως Καρδίτσα

  Sep 30
  Περισσότερα
  25°
  Oct 01
  Περισσότερα
  26°
  Oct 02
  Περισσότερα
  25°
  Oct 03
  Περισσότερα
  24°
  Oct 04
  Περισσότερα
  24°
  Oct 05
  Περισσότερα
  25°
  Oct 06
  Περισσότερα
  26°
  Oct 07
  Περισσότερα
  26°
  Oct 08
  Περισσότερα
  25°
  Oct 09
  Περισσότερα
  20°
  Oct 10
  Περισσότερα
  16°
  Oct 11
  Περισσότερα
  19°
  Oct 12
  Περισσότερα
  20°
  Oct 13
  Περισσότερα
  20°
  Oct 14
  Περισσότερα
  21°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
25°

Το ταξίδι σας από Βόλος προς Καρδίτσα με τη Virail

Η μηχανή αναζήτησης της Virail θα σας παρέχει τις επιλογές που χρειάζεστε για να ταξιδέψετε από Βόλος προς Καρδίτσα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που σχεδιάζετε και εμείς θα φροντίσουμε για όλα τα άλλα. Η μηχανή μας κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά, πραγματοποιώντας αναζήτηση ανάμεσα σε χιλιάδες δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας εμφανίσουμε επιλογές για το ταξίδι σας με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές φίλτρων, μεταξύ άλλων με βάση την τιμή, αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού ή τον αριθμό των συνδέσεων. Σε πολύ λίγο χρόνο θα βρείτε την καλύτερη επιλογή για το ταξίδι σας. Όταν είστε έτοιμος, η Virail θα σας μεταφέρει στον ιστότοπο της εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, μπορείτε να πάτε με τη Virail.

Πόσο κοστίζει για να πάω από Βόλος προς Καρδίτσα με τρένο;

Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Βόλος προς Καρδίτσα. Ωστόσο, κατά προσέγγιση, θα πληρώσετε περίπου 18,16€ για ένα εισιτήριο με τρένο. Μπορείτε να βρείτε εισιτήρια τρένου με χαμηλές τιμές που φτάνουν έως 10€, αλλά ίσως χρειαστεί κάποια ευελιξία στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Μπορείτε επίσης να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου για συγκεκριμένες ώρες ή για ορισμένες ημέρες. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Να είστε όμως προσεκτικοί, γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου.Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια από Βόλος έως Καρδίτσα
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Βόλος έως Καρδίτσα.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Βόλος έως Καρδίτσα, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Βόλος στο Καρδίτσα.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες τρένων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 12€ έως 98€, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 88% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Βόλος έως Καρδίτσα

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Βόλος - Καρδίτσα μπορούν να βρεθούν με 9€ αν είστε τυχεροί ή 11€ κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 15€.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Καρδίτσα με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Καρδίτσα με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Βόλος έως Καρδίτσα Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
1.9kg
Λεωφορείο
12.8kg
Πτήση
511.7kg
Αυτοκίνητο
49.4kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Βόλος έως Καρδίτσα με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Βόλος και Καρδίτσα είναι 1.9kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Βόλος και Καρδίτσα; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Βόλος και Καρδίτσα θα εξοικονομήσετε 509.8kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 10.9kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 47.4kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Βόλος έως Καρδίτσα;
Ένα εισιτήριο τρένου από Βόλος έως Καρδίτσα είναι 17,20€. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 12€.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Βόλος προς Καρδίτσα;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Βόλος έως Καρδίτσα είναι 12€. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Βόλος και Καρδίτσα από τρένου;
Βόλος έως Καρδίτσα είναι 87,7 km.
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Βόλος και Καρδίτσα;
Το Βόλος έως το Καρδίτσα είναι κατά μέσο όρο 5 ω 41 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 4 ω 4 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Βόλος έως Καρδίτσα;
Το Βόλος έως το Καρδίτσα καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail TRAINOSET που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Βόλος σε Καρδίτσα;
Βόλος έως Καρδίτσα έχει 2 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Βόλος έως Καρδίτσα;
Το παλαιότερο τρένου από Βόλος έως Καρδίτσα αναχωρεί στο 08:17. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Βόλος έως Καρδίτσα;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Βόλος έως Καρδίτσα αναχωρεί στο 14:15. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Βόλος έως Καρδίτσα;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 12€ αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Βόλος στο Καρδίτσα;
Υπάρχουν σταθμοί 1 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Βόλος για να μεταβείτε στο Καρδίτσα. Μπορείτε να πάτε από Βόλος και μπορείτε να φτάσετε στο Karditsa.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Βόλος έως Καρδίτσα από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Βόλος και Καρδίτσα είναι 4 ω 4 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας τρένου από Βόλος έως Καρδίτσα;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Βόλος και Καρδίτσα.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Βόλος έως Καρδίτσα από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Βόλος στο Καρδίτσα δημιουργεί εκπομπές CO2 1.9kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Βόλος

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Βόλος

Διεθνή δρομολόγια από Βόλος και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Βόλος

Κύριες διαδρομές προς Καρδίτσα

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές