Βρείτε τρένο από Θεσσαλονίκη προς Καρδίτσα

Επίσημος σύντροφος


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 9,80€
Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 38 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 9
Πρώτη αναχώρηση: 05:13
Τελευταία αναχώρηση: 23:00
Απόσταση 166km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Θεσσαλονίκη προς Καρδίτσα στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Θεσσαλονίκη προς Καρδίτσα με τρένο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Θεσσαλονίκη προς Καρδίτσα που προσφέρονται από την TrainOSE.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Θεσσαλονίκη προς Καρδίτσα

Η μέση τιμή των εισιτηρίων τρένου από Θεσσαλονίκη προς Καρδίτσα είναι 13,60 €. Ωστόσο, θα μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια αν κάνετε κράτηση εκ των προτέρων ή αν μπορείτε να είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες σας: τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Θεσσαλονίκη προς Καρδίτσα μπορεί να είναι γύρω στα 9,80 €.

Τιμή εισιτηρίου Θεσσαλονίκη - Καρδίτσα κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Τρένα από Θεσσαλονίκη προς Καρδίτσα


Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Θεσσαλονίκη και Καρδίτσα είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Καρδίτσα και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Καρδίτσα θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Θεσσαλονίκη και θα αφιχθούν στον σταθμό Καρδίτσα.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Θεσσαλονίκη προς Καρδίτσα με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 9 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς Καρδίτσα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 9 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Θεσσαλονίκη προς Καρδίτσα και πότε φεύγουν τα τρένα

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Καρδίτσα φεύγει στις 05:06, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 23:06. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 3 hours and 17 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Καρδίτσα σε 2 hours and 5 minutes.