Βρείτε τρένο από Θεσσαλονίκη προς Καρδίτσα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 12 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 16
Πρώτη αναχώρηση: 07:27
Τελευταία αναχώρηση: 00:50
Απόσταση 166km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Θεσσαλονίκη προς Καρδίτσα στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Θεσσαλονίκη προς Καρδίτσα με τρένο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Θεσσαλονίκη προς Καρδίτσα που προσφέρονται από την TrainOSE.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Θεσσαλονίκη προς Καρδίτσα


Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Θεσσαλονίκη και Καρδίτσα είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Θεσσαλονίκη προς Καρδίτσα

Τα τρένα προς Καρδίτσα μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Θεσσαλονίκη και να φτάνουν στον σταθμό Karditsa.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Θεσσαλονίκη προς Καρδίτσα

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 7 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Θεσσαλονίκη προς Καρδίτσα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 7 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Θεσσαλονίκη προς Καρδίτσα;

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 4 hours and 13 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Καρδίτσα σε 2 hours and 12 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Θεσσαλονίκη στις 07:11, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 19:11.