Βρείτε τρένο από Οινόη προς Αλίαρτος

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 29 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 11:14
Τελευταία αναχώρηση 11:14
απόσταση 45 km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Οινόη προς Αλίαρτος

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Αλίαρτος. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Οινόη προς Αλίαρτος, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Οινόη προς Αλίαρτος

Για να φτάσετε στην πόλη Αλίαρτος με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Τρένα από Οινόη προς Αλίαρτος

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Οινόη προς Αλίαρτος και πότε φεύγουν τα τρένα

Χρειάζεται χρόνος 29 λεπτά κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Αλίαρτος με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 29 λεπτά με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 11:14, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Οινόη στις 11:14.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Αλίαρτος

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Οινόη από τον σταθμό Οινόη και φτάνουν στον σταθμό Αλίαρτος.

Αν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, να έχετε πάντοτε υπόψη ότι μπορείτε να αγοράζετε εξαιρετικά φθηνά εισιτήρια τρένων αν αποφεύγετε να ταξιδεύετε τα σαββατοκύριακα και αν επιλέγετε να ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Οινόη προς Αλίαρτος

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 2 για να φθάσετε στην πόλη Αλίαρτος από την πόλη Οινόη. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 2 σε αντίθεση με τα δρομολόγια 0 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Οινόη προς Αλίαρτος με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 2 κάθε μέρα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή οι διαδρομές 2, είναι απευθείας γραμμές. Δεν υπάρχει σύνδεση με αλλαγή. Κατά συνέπεια, δεν θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξετε τρένα.