Βρείτε τρένο από Λάρισα προς Ξάνθη

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

απόσταση 267 km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Λάρισα προς Ξάνθη

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Ξάνθη. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Λάρισα προς Ξάνθη, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Λάρισα προς Ξάνθη

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Λάρισα και Ξάνθη.

Τρένα από Λάρισα προς Ξάνθη

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Λάρισα προς Ξάνθη και πότε φεύγουν τα τρένα

Το πρώτο τρένο προς Ξάνθη φεύγει στις , ενώ το τελευταίο στις . Για να φτάσετε από την πόλη Λάρισα στην πόλη Ξάνθη με τρένο, θα χρειαστείτε .

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Ξάνθη

Τα τρένα προς Ξάνθη θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Λάρισα και θα αφιχθούν στον σταθμό Ξάνθη.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Λάρισα προς Ξάνθη με τρένο

Αν θέλετε να πάτε από Λάρισα προς Ξάνθη με τρένο, υπάρχει μόνο μία σύνδεση την ημέρα. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν επιλέγετε το εισιτήριό σας.