Βρείτε τρένο από Λάρισα προς Κατερίνη

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Κατερίνη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 44 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 32
Πρώτη αναχώρηση: 03:33
Τελευταία αναχώρηση: 22:20
Απόσταση 71km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Λάρισα προς Κατερίνη στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Λάρισα προς Κατερίνη με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Λάρισα προς Κατερίνη με τρένο

Για να φτάσετε στην πόλη Κατερίνη με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Λάρισα προς Κατερίνη

Τιμή εισιτηρίου Λάρισα - Κατερίνη κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Κατερίνη και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Κατερίνη θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Λάρισα και θα αφιχθούν στον σταθμό Κατερίνη.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Λάρισα προς Κατερίνη με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 15 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Λάρισα προς Κατερίνη με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 15 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Κατερίνη και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 43 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Κατερίνη σε 40 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Λάρισα στις 03:11, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 22:07.