Βρείτε τρένο από Έδεσσα προς Κατερίνη

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 1 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 5
Πρώτη αναχώρηση: 04:50
Τελευταία αναχώρηση: 20:56
Απόσταση 71km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Έδεσσα προς Κατερίνη

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Κατερίνη. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Έδεσσα προς Κατερίνη, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Έδεσσα προς Κατερίνη με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Έδεσσα και Κατερίνη.

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Έδεσσα προς Κατερίνη

Τρένα από Έδεσσα προς Κατερίνη


Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Έδεσσα και Κατερίνη

Τα τρένα προς Κατερίνη αναχωρούν από Έδεσσα από τον σταθμό Εδεσσα και φτάνουν στον σταθμό Κατερίνη.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Έδεσσα προς Κατερίνη

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 3 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Έδεσσα προς Κατερίνη με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 3 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Κατερίνη με τρένο

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Κατερίνη φεύγει στις 04:06, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 20:06. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 1 hour and 45 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Κατερίνη σε 1 hour and 24 minutes.