Βρείτε τρένο από Έδεσσα προς Λάρισα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 9 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 3
Πρώτη αναχώρηση 07:05
Τελευταία αναχώρηση 19:23
απόσταση 133 km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Έδεσσα προς Λάρισα στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Έδεσσα προς Λάρισα με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Έδεσσα προς Λάρισα

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Έδεσσα προς Λάρισα που προσφέρονται από την TrainOSE.

Τρένα από Έδεσσα προς Λάρισα

Πότε φεύγουν τα τρένα για Λάρισα και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Λάρισα φεύγει στις 07:05, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 19:23. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 2 ω 9 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Λάρισα σε 2 ω 3 λεπτά.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Έδεσσα - Λάρισα

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Λάρισα από τον σταθμό Εδεσσα, το οποίο φτάνει στον σταθμό Λάρισα.

Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά εκ των προτέρων αν τα χρειάζεστε: οι σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν έχουν πάντα καταστήματα, ενώ οι καφετέριες στα τρένα δεν είναι πάντα διαθέσιμες και είναι συχνά πολύ ακριβές.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Έδεσσα και Λάρισα είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Έδεσσα προς Λάρισα

Αν επιθυμείτε να πάτε από Έδεσσα προς Λάρισα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 3. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 3 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Λάρισα την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

αρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι όλες απολύτως αυτές οι συνδέσεις έχουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Επομένως, δεν θα παραμείνετε στην ίδια αμαξοστοιχία για όλο το ταξίδι.Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Λάρισα από την πόλη Έδεσσα, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 3.