Βρείτε τρένο από Αυλώνα προς Χαλκίδα


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 2,70€
Διάρκεια ταξιδιού 33 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 24
Πρώτη αναχώρηση: 05:36
Τελευταία αναχώρηση: 22:40
Απόσταση 25km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Αυλώνα προς Χαλκίδα στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Αυλώνα προς Χαλκίδα με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Αυλώνα προς Χαλκίδα

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Αυλώνα - Χαλκίδα.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Αυλώνα προς Χαλκίδα

Αν έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, είναι πιθανόν να βρείτε φθηνά εισιτήρια τρένου από Αυλώνα προς Χαλκίδα με 2,70 €. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να προγραμματίσετε εκ των προτέρων, τα εισιτήρια τρένου προς Χαλκίδα κοστίζουν 2,70 € κατά μέσον όρο.

,

Τρένα από Αυλώνα προς Χαλκίδα


Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά εκ των προτέρων αν τα χρειάζεστε: οι σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν έχουν πάντα καταστήματα, ενώ οι καφετέριες στα τρένα δεν είναι πάντα διαθέσιμες και είναι συχνά πολύ ακριβές.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Αυλώνα - Χαλκίδα

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Αυλώνα από τον σταθμό Αυλώνα or Αγ. Θωμάς και φτάνουν στον σταθμό Χαλκίδα.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Αυλώνα προς Χαλκίδα με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 23 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Αυλώνα προς Χαλκίδα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 23 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Αυλώνα προς Χαλκίδα με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Χαλκίδα φεύγει στις 06:06, ενώ το τελευταίο στις 21:06. Το ταξίδι διαρκεί 31 minutes κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Χαλκίδα σε 30 minutes.