• διαδρομή μετάβασης
  • ταξίδι μετ επιστροφής

Βρείτε τρένο από Έδεσσα προς Τρίκαλα

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Τρίκαλα

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Έδεσσα προς Τρίκαλα στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Έδεσσα προς Τρίκαλα με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Έδεσσα προς Τρίκαλα με τρένο

Για να φτάσετε στην πόλη Τρίκαλα με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Λεπτομέρειες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 5 ω 50 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 14:35
Τελευταία αναχώρηση 20:23
απόσταση 141 km
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 7 ω 24 λεπτά
Εδεσσα - Τρίκαλα
14:35 - 21:59
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 4 ω 16 λεπτά
Εδεσσα - Τρίκαλα
20:23 - 00:39

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Έδεσσα προς Τρίκαλα με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Τρίκαλα σε 4 ω 16 λεπτά, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 5 ω 50 λεπτά. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Τρίκαλα είναι στις 14:35, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Έδεσσα στις 20:23.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Έδεσσα και Τρίκαλα

Τα τρένα προς Τρίκαλα θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Εδεσσα και θα αφιχθούν στον σταθμό Τρίκαλα.

Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά εκ των προτέρων αν τα χρειάζεστε: οι σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν έχουν πάντα καταστήματα, ενώ οι καφετέριες στα τρένα δεν είναι πάντα διαθέσιμες και είναι συχνά πολύ ακριβές.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Έδεσσα προς Τρίκαλα με τρένο

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 2 για να φθάσετε στην πόλη Τρίκαλα από την πόλη Έδεσσα. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 2 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Τρίκαλα από την πόλη Έδεσσα, παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά συνδέσεις τρένων 2. Παρακαλούμε να προσέξετε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή τα δρομολόγια 2, έχουν μία αλλαγή. Κατά συνέπεια, θα χρειαστεί να αλλάξετε τρένα.

Σταθμοί αναχώρησης

Εδεσσα

Σταθμοί προορισμού

Τρίκαλα
Logo

Σχετικά με εμάς