Βρείτε τρένο από Αιγίνιο προς Κατερίνη

Επίσημος σύντροφος


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 3€
Διάρκεια ταξιδιού 16 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 12
Πρώτη αναχώρηση: 00:29
Τελευταία αναχώρηση: 21:15
Απόσταση 26km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Αιγίνιο προς Κατερίνη

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Αιγίνιο προς Κατερίνη με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Αιγίνιο προς Κατερίνη με τρένο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Αιγίνιο προς Κατερίνη που προσφέρονται από την TrainOSE.

Ποια είναι η φθηνότερη τιμή εισιτηρίων τρένου προς Κατερίνη

Η μέση τιμή των εισιτηρίων τρένου από Αιγίνιο προς Κατερίνη είναι 3,00 €. Ωστόσο, θα μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια αν κάνετε κράτηση εκ των προτέρων ή αν μπορείτε να είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες σας: τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Αιγίνιο προς Κατερίνη μπορεί να είναι γύρω στα 3,00 €.

Τρένα από Αιγίνιο προς Κατερίνη


Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Κατερίνη και πού θα φτάσετε

Τα τρένα προς Κατερίνη μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Αιγίνιο και να φτάνουν στον σταθμό Κατερίνη.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Αιγίνιο προς Κατερίνη με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 12 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Αιγίνιο προς Κατερίνη με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 12 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Αιγίνιο προς Κατερίνη και πότε φεύγουν τα τρένα

Χρειάζεται χρόνος 15 minutes κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Κατερίνη με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 15 minutes με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 12:05, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Αιγίνιο στις 21:05.