Βρείτε τρένο από Έδεσσα προς Χαλκίδα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Χαλκίδα

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 7 ω 29 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 4
Πρώτη αναχώρηση: 04:50
Τελευταία αναχώρηση: 20:56
Απόσταση 292km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Έδεσσα προς Χαλκίδα

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Χαλκίδα. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Έδεσσα προς Χαλκίδα, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Τρένα από Έδεσσα προς Χαλκίδα: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Έδεσσα και Χαλκίδα.

Ποια είναι η τιμή των εισιτηρίων τρένου από Έδεσσα προς Χαλκίδα

Τρένα από Έδεσσα προς Χαλκίδα


Αν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, να έχετε πάντοτε υπόψη ότι μπορείτε να αγοράζετε εξαιρετικά φθηνά εισιτήρια τρένων αν αποφεύγετε να ταξιδεύετε τα σαββατοκύριακα και αν επιλέγετε να ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Έδεσσα και Χαλκίδα

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Χαλκίδα από τον σταθμό Εδεσσα, το οποίο φτάνει στον σταθμό Χαλκίδα.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Έδεσσα προς Χαλκίδα

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 4 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Έδεσσα προς Χαλκίδα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 4 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Χαλκίδα με τρένο

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Χαλκίδα σε 7 hours and 29 minutes, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 8 hours and 23 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Χαλκίδα είναι στις 04:11, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Έδεσσα στις 20:11.