• διαδρομή μετάβασης
  • ταξίδι μετ επιστροφής

Βρείτε τρένο από Καρδίτσα προς Καλαμπάκα

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Καλαμπάκα

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Καρδίτσα προς Καλαμπάκα στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Τρένα από Καρδίτσα προς Καλαμπάκα: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Καρδίτσα και Καλαμπάκα.

Λεπτομέρειες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 37 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 1
Πρώτη αναχώρηση 13:54
Τελευταία αναχώρηση 13:54
απόσταση 45 km

Τιμή εισιτηρίου Καρδίτσα - Καλαμπάκα κάθε μέρα

 
Σήμερα
Αύριο
Σε 2 ημέρες
Σε 3 ημέρες
Σε 4 ημέρες
Σε 5 ημέρες
Σε 6 ημέρες
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 37 λεπτά
Καρδίτσα - Καλαμπάκα
13:54 - 14:31

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Καλαμπάκα με τρένο

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Καλαμπάκα φεύγει στις 13:54, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 13:54. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 36 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Καλαμπάκα σε 35 λεπτά.

Από ποιους σταθμούς μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Καλαμπάκα και πού θα φτάσετε

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Καλαμπάκα από τον σταθμό Καρδίτσα, το οποίο φτάνει στον σταθμό Καλαμπάκα.

Αν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, να έχετε πάντοτε υπόψη ότι μπορείτε να αγοράζετε εξαιρετικά φθηνά εισιτήρια τρένων αν αποφεύγετε να ταξιδεύετε τα σαββατοκύριακα και αν επιλέγετε να ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Καρδίτσα προς Καλαμπάκα: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 2 για να φθάσετε στην πόλη Καλαμπάκα από την πόλη Καρδίτσα. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 2 σε αντίθεση με τα δρομολόγια 0 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Καρδίτσα προς Καλαμπάκα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 2 κάθε μέρα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή οι διαδρομές 2, είναι απευθείας γραμμές. Δεν υπάρχει σύνδεση με αλλαγή. Κατά συνέπεια, δεν θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξετε τρένα.

Σταθμοί αναχώρησης

Καρδίτσα

Σταθμοί προορισμού

Καλαμπάκα
Logo

Σχετικά με εμάς