Βρείτε τρένο από Καρδίτσα προς Πάτρα


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 8 ω 52 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 4
Πρώτη αναχώρηση: 06:17
Τελευταία αναχώρηση: 08:54
Απόσταση 126km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Καρδίτσα προς Πάτρα

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Καρδίτσα προς Πάτρα με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Καρδίτσα προς Πάτρα

Για να φτάσετε στην πόλη Πάτρα με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Ποια είναι η φθηνότερη τιμή εισιτηρίων τρένου προς Πάτρα

Τρένα από Καρδίτσα προς Πάτρα


Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά εκ των προτέρων αν τα χρειάζεστε: οι σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν έχουν πάντα καταστήματα, ενώ οι καφετέριες στα τρένα δεν είναι πάντα διαθέσιμες και είναι συχνά πολύ ακριβές.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Καρδίτσα και Πάτρα, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Καρδίτσα - Πάτρα

Τα τρένα προς Πάτρα αναχωρούν από Καρδίτσα από τον σταθμό Καρδίτσα και φτάνουν στον σταθμό Αγ. Ανδρέας or Πάτρα.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Καρδίτσα προς Πάτρα με τρένο

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Πάτρα από την πόλη Καρδίτσα, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 4. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 4 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Καρδίτσα προς Πάτρα;

Χρειάζεται χρόνος 8 hours and 52 minutes κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Πάτρα με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 7 hours and 13 minutes με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 06:02, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Καρδίτσα στις 08:02.