Βρείτε τρένο από Καρδίτσα προς Κατερίνη

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 25 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 4
Πρώτη αναχώρηση: 06:17
Τελευταία αναχώρηση: 20:05
Απόσταση 112km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Καρδίτσα προς Κατερίνη

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Καρδίτσα προς Κατερίνη

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Καρδίτσα και Κατερίνη.

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Καρδίτσα προς Κατερίνη

Τιμή εισιτηρίου Καρδίτσα - Κατερίνη κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Τρένα από Καρδίτσα προς Κατερίνη


Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Καρδίτσα - Κατερίνη

Τα τρένα προς Κατερίνη θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Καρδίτσα και θα αφιχθούν στον σταθμό Κατερίνη.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Καρδίτσα προς Κατερίνη

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 4 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Καρδίτσα προς Κατερίνη με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 4 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Κατερίνη και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 2 hours and 32 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Κατερίνη σε 1 hour and 44 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Καρδίτσα στις 06:04, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 20:01.