Τρένο Κατερίνη - Καρδίτσα τιμές από 12€

Ξεκίνα από
12€
Ανακαλύπτω

Κατερίνη σε Καρδίτσα από τρένου

Το ταξίδι από Κατερίνη έως Καρδίτσα με τρένου είναι 112,3 km και διαρκεί 2 ω 35 λεπτά. Υπάρχουν 3 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 09:04 και την τελευταία στο 17:04. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Κατερίνη σε Καρδίτσα με τρένου για μόλις 12€ ή έως και 13,30€. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 12€.

Καλύτερη τιμή 12€
Διάρκεια Ταξιδίου 2 ω 35 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 3
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 12€
Υψηλότερη Τιμή 13,30€
Πρώτη Αναχώρηση 09:04
Τελευταία Αναχώρηση 17:04
Απόσταση 112,3 km
Αναχώρηση Κατερίνη
Άφιξη Καρδίτσα
Transportistas Hellenic

Τρένου Εισιτήρια από Κατερίνη έως Καρδίτσα

  Sep 30
  Περισσότερα
  27°
  Oct 01
  Περισσότερα
  28°
  Oct 02
  Περισσότερα
  27°
  Oct 03
  Περισσότερα
  25°
  Oct 04
  Περισσότερα
  27°
  Oct 05
  Περισσότερα
  27°
  Oct 06
  Περισσότερα
  21°
  Oct 07
  Περισσότερα
  23°
  Oct 08
  Περισσότερα
  24°
  Oct 09
  Περισσότερα
  19°
  Oct 10
  Περισσότερα
  21°
  Oct 11
  Περισσότερα
  20°
  Oct 12
  Περισσότερα
  22°
  Oct 13
  Περισσότερα
  25°
  Oct 14
  Περισσότερα
  25°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
27°

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Κατερίνη προς Καρδίτσα με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Κατερίνη προς Καρδίτσα; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πόσο κοστίζει για να πάω από Κατερίνη προς Καρδίτσα με τρένο;

Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Κατερίνη προς Καρδίτσα. Ωστόσο, κατά προσέγγιση, θα πληρώσετε περίπου 12,65€ για ένα εισιτήριο με τρένο. Μπορείτε να βρείτε εισιτήρια τρένου με χαμηλές τιμές που φτάνουν έως 12€, αλλά ίσως χρειαστεί κάποια ευελιξία στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Μπορείτε επίσης να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου για συγκεκριμένες ώρες ή για ορισμένες ημέρες. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Να είστε όμως προσεκτικοί, γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου.Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια από Κατερίνη έως Καρδίτσα
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Κατερίνη έως Καρδίτσα.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Κατερίνη έως Καρδίτσα, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Κατερίνη στο Καρδίτσα.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Κατερίνη έως Καρδίτσα

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Κατερίνη έως Καρδίτσα

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Κατερίνη - Καρδίτσα μπορούν να βρεθούν με 13€ αν είστε τυχεροί ή 17€ κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 20€.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Καρδίτσα με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Καρδίτσα με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Ελληνική Εταιρεία Σιδηροδρόμων, γνωστή και ως TrainOSE, είναι η εθνική σιδηροδρομική εταιρεία της Ελλάδας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 ως θυγατρική του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ), και είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία επιβατικών αμαξοστοιχιών σε όλη τη χώρα. Η TrainOSE λειτουργεί ένα δίκτυο σιδηροδρομικών γραμμών άνω των 2.500 km, που συνδέουν μεγάλες πόλεις και κωμοπόλεις της Ελλάδας. Η εταιρεία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των τρένων υψηλής ταχύτητας, των υπεραστικών τρένων, των περιφερειακών τρένων και των προαστιακών τρένων.

Υπηρεσίες εν πλω Hellenic από Κατερίνη έως Καρδίτσα
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Κατερίνη έως Καρδίτσα κατά τρένου.
Εγκαταστάσεις Hellenic
Ήσυχη ζώνη
WiFi
Υποδοχές ρεύματος
Αποσκευές
Προσιτότητα
Φαγητό και ποτό
Κλιματισμός
Ποδήλατο

Κατερίνη έως Καρδίτσα Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
1.5kg
Λεωφορείο
9.6kg
Πτήση
384.3kg
Αυτοκίνητο
37.1kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Κατερίνη έως Καρδίτσα με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Κατερίνη και Καρδίτσα είναι 1.5kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Κατερίνη και Καρδίτσα; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Κατερίνη και Καρδίτσα θα εξοικονομήσετε 382.8kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 8.2kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 35.6kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Κατερίνη έως Καρδίτσα;
Ένα εισιτήριο τρένου από Κατερίνη έως Καρδίτσα είναι 13,28€. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 12€.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Κατερίνη προς Καρδίτσα;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Κατερίνη έως Καρδίτσα είναι 12€. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Κατερίνη και Καρδίτσα από τρένου;
Κατερίνη έως Καρδίτσα είναι 112,3 km.
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Κατερίνη και Καρδίτσα;
Το Κατερίνη έως το Καρδίτσα είναι κατά μέσο όρο 4 ω 16 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 2 ω 35 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Κατερίνη έως Καρδίτσα;
Το Κατερίνη έως το Καρδίτσα καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail Hellenic που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Κατερίνη σε Καρδίτσα;
Κατερίνη έως Καρδίτσα έχει 3 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Κατερίνη έως Καρδίτσα;
Το παλαιότερο τρένου από Κατερίνη έως Καρδίτσα αναχωρεί στο 09:04. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Κατερίνη έως Καρδίτσα;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Κατερίνη έως Καρδίτσα αναχωρεί στο 17:04. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Κατερίνη έως Καρδίτσα;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 12€ αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Κατερίνη στο Καρδίτσα;
Υπάρχουν σταθμοί 1 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Κατερίνη για να μεταβείτε στο Καρδίτσα. Μπορείτε να πάτε από Κατερίνη και μπορείτε να φτάσετε στο Καρδίτσα.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Κατερίνη έως Καρδίτσα από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Κατερίνη και Καρδίτσα είναι 2 ω 35 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας τρένου από Κατερίνη έως Καρδίτσα;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Κατερίνη και Καρδίτσα.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Κατερίνη έως Καρδίτσα από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Κατερίνη στο Καρδίτσα δημιουργεί εκπομπές CO2 1.5kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Κατερίνη

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Κατερίνη

Διεθνή δρομολόγια από Κατερίνη και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Κατερίνη

Κύριες διαδρομές προς Καρδίτσα

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές