Βρείτε τρένο από Νεοχώρι, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη προς Θεσσαλονίκη

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Θεσσαλονίκη

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 6,90€
Διάρκεια ταξιδιού 5 ω 49 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 1
Πρώτη αναχώρηση: 17:41
Τελευταία αναχώρηση: 17:41
Απόσταση 157km

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Νεοχώρι, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη προς Θεσσαλονίκη στο virail

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Θεσσαλονίκη. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Νεοχώρι, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη προς Θεσσαλονίκη, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Τρένα από Νεοχώρι, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη προς Θεσσαλονίκη: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Νεοχώρι, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη - Θεσσαλονίκη.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Νεοχώρι, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη προς Θεσσαλονίκη

Η μέση τιμή των εισιτηρίων τρένου από Νεοχώρι, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη προς Θεσσαλονίκη είναι 6,90 €. Ωστόσο, θα μπορέσετε να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια αν κάνετε κράτηση εκ των προτέρων ή αν μπορείτε να είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες σας: τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου από Νεοχώρι, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη προς Θεσσαλονίκη μπορεί να είναι γύρω στα 6,90 €.

Τρένα από Νεοχώρι, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη προς Θεσσαλονίκη


Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Νεοχώρι, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και Θεσσαλονίκη είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Θεσσαλονίκη

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Θεσσαλονίκη από τον σταθμό Νεοχώριο, το οποίο φτάνει στον σταθμό Θεσσαλονίκη.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Νεοχώρι, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη προς Θεσσαλονίκη: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 1 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Νεοχώρι, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη προς Θεσσαλονίκη με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 1 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Νεοχώρι, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη προς Θεσσαλονίκη με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Θεσσαλονίκη σε 4 hours and 41 minutes, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 4 hours and 41 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Θεσσαλονίκη είναι στις 17:04, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Νεοχώρι, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη στις 17:04.