Βρείτε τρένο από Λωζάνη προς Βερολίνο

Ξεκίνα από
153,66 €
Ανακαλύπτω

Οι εταίροι μας

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε και να συγκρίνετε εισιτήρια για τρένα, λεωφορεία, carpools και αεροπλάνα. Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 100 εταίρους για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

references references references references references references references references

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Σήμερα

Ανακαλύπτω

Αύριο

Ανακαλύπτω

2 Μέρες

Ανακαλύπτω

Μεταβείτε από Λωζάνη προς Βερολίνο με τη Virail

Η μηχανή αναζήτησης της Virail θα σας παρέχει τις επιλογές που χρειάζεστε για να ταξιδέψετε από Λωζάνη προς Βερολίνο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που σχεδιάζετε και εμείς θα φροντίσουμε για όλα τα άλλα. Η μηχανή μας κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά, πραγματοποιώντας αναζήτηση ανάμεσα σε χιλιάδες δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας εμφανίσουμε επιλογές για το ταξίδι σας με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές φίλτρων, μεταξύ άλλων με βάση την τιμή, αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού ή τον αριθμό των συνδέσεων. Σε πολύ λίγο χρόνο θα βρείτε την καλύτερη επιλογή για το ταξίδι σας. Όταν είστε έτοιμος, η Virail θα σας μεταφέρει στον ιστότοπο της εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, μπορείτε να πάτε με τη Virail.

Πόσο θα πληρώσω για εισιτήρια με το τρένο από Λωζάνη προς Βερολίνο;

Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Λωζάνη προς Βερολίνο. Ωστόσο, κατά προσέγγιση, θα πληρώσετε περίπου 140,09 € για ένα εισιτήριο με τρένο. Μπορείτε να βρείτε εισιτήρια τρένου με χαμηλές τιμές που φτάνουν έως 29,90 €, αλλά ίσως χρειαστεί κάποια ευελιξία στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Μπορείτε επίσης να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου για συγκεκριμένες ώρες ή για ορισμένες ημέρες. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Να είστε όμως προσεκτικοί, γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου.Λωζάνη σε Βερολίνο από Τρένου

Το ταξίδι από Λωζάνη έως Βερολίνο με Train είναι 827 km και διαρκεί 14 ω 29 λεπτά. Υπάρχουν συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 02:17 και την τελευταία στο 02:00. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Λωζάνη σε Βερολίνο με Train για μόλις 29,90 € ή έως και 452,75 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι .

Καλύτερη τιμή 29,90 €
Διάρκεια Ταξιδίου 14 ω 29 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 48
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 29,90 €
Υψηλότερη Τιμή 452,75 €
Πρώτη Αναχώρηση 02:17
Τελευταία Αναχώρηση 02:00
Απόσταση 827 km
Αναχώρηση Λωζάνη
Άφιξη Βερολίνο
Transportistas Deutsche Bahn, SBB,

Τρένου Εισιτήρια από Λωζάνη έως Βερολίνο

  Apr 02
  Περισσότερα
  Apr 03
  Περισσότερα
  Apr 04
  Περισσότερα
  Apr 05
  Περισσότερα
  12°
  Apr 06
  Περισσότερα
  15°
  Apr 07
  Περισσότερα
  13°
  Apr 08
  Περισσότερα
  14°
  Apr 09
  Περισσότερα
  15°
  Apr 10
  Περισσότερα
  18°
  Apr 11
  Περισσότερα
  20°
  Apr 12
  Περισσότερα
  22°
  Apr 13
  Περισσότερα
  21°
  Apr 14
  Περισσότερα
  21°
  Apr 15
  Περισσότερα
  22°
  Apr 16
  Περισσότερα
  20°
Departure date
Sunday,Apr 02 2023

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Λωζάνη έως Βερολίνο

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Λωζάνη έως Βερολίνο Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Πτήση
235.98kg
Τρένου
11.592kg
Λεωφορείο
56.304kg
Αυτοκίνητο
40.572kg

Διαμονή που μπορεί να σας αρέσει σε Βερολίνο

Μη διαθέσιμο

Δεν βρέθηκε κατάλυμα σε επιλεγμένη τοποθεσία για σήμερα.

Χρησιμοποιούμε αυτά τα σχόλια για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας

Συχνές Ερωτήσεις

Πόση ώρα θα χρειαστεί για να πάω από Λωζάνη προς Βερολίνο με το τρένο;

Το ταξίδι με τρένο μεταξύ Λωζάνη και Βερολίνο συνήθως χρειάζεται 14 ω 29 λεπτά για να καλύψει μια απόσταση 828 km. Για την πιο σύντομη διαδρομή από Λωζάνη προς Βερολίνο θα χρειαστείτε 9 ω 10 λεπτά. Μην ξεχνάτε ότι αυτή η διάρκεια δεν περιλαμβάνει τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν από καιρικές συνθήκες, οδικά έργα ή απρόβλεπτες παρακάμψεις και διακοπές. Αν η άφιξη στο Βερολίνο γρήγορα είναι προτεραιότητα για εσάς, αναζητήστε δρομολόγια express ή χωρίς στάση. Ίσως ανακαλύψετε ότι ένα δρομολόγιο με συνδέσεις φτάνει στον προορισμό σας πιο γρήγορα από κάποιες απευθείας διαδρομές. Με τη Virail θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Πότε είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Λωζάνη προς Βερολίνο;

Γενικά, το πρώτο δρομολόγιο το βράδυ από Λωζάνη αναχωρεί στις 02:17 και το τελευταίο στις 02:00. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές είναι γενικές πληροφορίες και αυτές οι ώρες των ταξιδιών δεν είναι απαραίτητα διαθέσιμες κάθε μέρα. Το πρόγραμμα των δρομολογίων κάθε εταιρείας στο δρομολόγιο από Λωζάνη προς Βερολίνο μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον έναν μήνα στον άλλο. Ειδικότερα, πολλές εταιρείες προσφέρουν διαφορετικά ωράρια δρομολογίων τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα. Οι εθνικές αργίες, οι τοπικές εορτές και τα εποχικά προγράμματα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στα ωράρια των δρομολογίων.

Ποιοι είναι οι σταθμοί στη διαδρομή από Λωζάνη για Βερολίνο;

Ένα διεθνές ταξίδι από Ελβετία προς Γερμανία μπορεί να ξεκινήσει από διάφορα σημεία αναχώρησης. Σε Ελβετία θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στους ακόλουθους σταθμούς: Montetan. Ανάλογα με τον σταθμό αναχώρησής σας, μπορείτε να φτάσετε Γερμανία σε σταθμούς όπως Berlin Central Station (flixtrain). Κάποιες εταιρείες ταξιδεύουν από και προς ορισμένους μόνο από αυτούς τους σταθμούς, οπότε ίσως να είναι απαραίτητο να κάνετε μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού για να φτάσετε στον προορισμό της προτίμησής σας. Δείτε στη Virail τα απευθείας και με αλλαγή δρομολόγια για την ολοκλήρωση του διεθνούς αυτού ταξιδιού.

Θα μπορέσετε να φύγετε από Λωζάνη χρησιμοποιώντας σταθμούς όπως Montetan. Αυτοί σας συνδέουν με σταθμούς όπως Berlin Central Station (flixtrain) σε Βερολίνο. Κάντε προσεκτικό έλεγχο πριν από την κράτησή σας. Κάποιοι ή όλοι αυτοί οι σταθμοί θα εμφανιστούν στη διαδρομή σας ανάλογα με την ταξιδιωτική εταιρεία που χρησιμοποιείτε για το ταξίδι σας. Ελέγξτε προσεκτικά τη διαδρομή που ακολουθεί η ταξιδιωτική εταιρεία που έχετε επιλέξει, για να δείτε αν περνάει από κάποιον σταθμό που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Για την εξυπηρέτησή σας, ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε μεταξύ δύο σταθμών στο Λωζάνη ή στο Βερολίνο ενώ ταξιδεύετε.

Πόσες διαδρομές από Λωζάνη προς Βερολίνο υπάρχουν κάθε μέρα;

Το δρομολόγιο από Λωζάνη προς Βερολίνο εξυπηρετείται από εταιρείες όπως Deutsche Bahn, Sbb and Bahn. Από αυτήν τη λίστα ταξιδιωτικών εταιρειών, υπάρχουν έως 222 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Ωστόσο, αυτός ο αριθμός θα ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, οι διαδρομές αναχωρούν από Λωζάνη 48 φορές την ημέρα. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει όλες τις ταξιδιωτικές εταιρείες που πραγματοποιούν αυτό το δρομολόγιο. Όταν ταξιδεύετε από Λωζάνη προς Βερολίνο, μπορείτε να επιλέξετε ένα δρομολόγιο που δεν είναι απευθείας και που περιλαμβάνει συνδέσεις. Αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο, θα βρείτε έναν μέσο όρο απευθείας διαδρομών κάθε μέρα. Ωστόσο, τα μη απευθείας δρομολόγια παρέχουν περισσότερες ευκαιρίες στους ευέλικτους επιβάτες. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 48 διαδρομές κάθε μέρα με μία ή περισσότερες αλλαγές. Όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι κατά προσέγγιση. Μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με την ημέρα, την εποχή, τις τοπικές εορτές και άλλους παράγοντες.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές