Τρένο Κομοτηνή - Θεσσαλονίκη τιμές από 17€

Ξεκίνα από
17€
Ανακαλύπτω

Κομοτηνή σε Θεσσαλονίκη από τρένου

Το ταξίδι από Κομοτηνή έως Θεσσαλονίκη με τρένου είναι 214,6 km και διαρκεί 42 ω 27 λεπτά. Υπάρχουν 1 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 08:35 και την τελευταία στο 16:59. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Κομοτηνή σε Θεσσαλονίκη με τρένου για μόλις 17€ ή έως και 18€. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 17€.

Καλύτερη τιμή 17€
Διάρκεια Ταξιδίου 42 ω 27 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 1
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 17€
Υψηλότερη Τιμή 18€
Πρώτη Αναχώρηση 08:35
Τελευταία Αναχώρηση 16:59
Απόσταση 214,6 km
Αναχώρηση Κομοτηνή
Άφιξη Θεσσαλονίκη
Transportistas TRAINOSET

Τρένου Εισιτήρια από Κομοτηνή έως Θεσσαλονίκη

  Sep 30
  Περισσότερα
  25°
  Oct 01
  Περισσότερα
  26°
  Oct 02
  Περισσότερα
  25°
  Oct 03
  Περισσότερα
  23°
  Oct 04
  Περισσότερα
  23°
  Oct 05
  Περισσότερα
  25°
  Oct 06
  Περισσότερα
  22°
  Oct 07
  Περισσότερα
  22°
  Oct 08
  Περισσότερα
  21°
  Oct 09
  Περισσότερα
  15°
  Oct 10
  Περισσότερα
  17°
  Oct 11
  Περισσότερα
  17°
  Oct 12
  Περισσότερα
  19°
  Oct 13
  Περισσότερα
  20°
  Oct 14
  Περισσότερα
  23°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
25°

Χρησιμοποιήστε τη Virail για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να ταξιδέψετε από Κομοτηνή προς Θεσσαλονίκη

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Κομοτηνή προς Θεσσαλονίκη; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πόσο θα πληρώσω για εισιτήρια με το τρένο από Κομοτηνή προς Θεσσαλονίκη;

Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Κομοτηνή προς Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, κατά προσέγγιση, θα πληρώσετε περίπου 17,01€ για ένα εισιτήριο με τρένο. Μπορείτε να βρείτε εισιτήρια τρένου με χαμηλές τιμές που φτάνουν έως 13€, αλλά ίσως χρειαστεί κάποια ευελιξία στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Μπορείτε επίσης να βρείτε φθηνότερα εισιτήρια τρένου για συγκεκριμένες ώρες ή για ορισμένες ημέρες. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Να είστε όμως προσεκτικοί, γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου.Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια από Κομοτηνή έως Θεσσαλονίκη
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Κομοτηνή έως Θεσσαλονίκη.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Κομοτηνή έως Θεσσαλονίκη, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Κομοτηνή στο Θεσσαλονίκη.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες τρένων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 16€ έως 18€, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 13% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Κομοτηνή έως Θεσσαλονίκη

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Κομοτηνή - Θεσσαλονίκη μπορούν να βρεθούν με 13€ αν είστε τυχεροί ή 17€ κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 22€.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Θεσσαλονίκη με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Θεσσαλονίκη με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Κομοτηνή έως Θεσσαλονίκη Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
14.7kg
Λεωφορείο
97.4kg
Πτήση
3,896.1kg
Αυτοκίνητο
375.8kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Κομοτηνή έως Θεσσαλονίκη με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Κομοτηνή και Θεσσαλονίκη είναι 14.7kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Κομοτηνή και Θεσσαλονίκη; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Κομοτηνή και Θεσσαλονίκη θα εξοικονομήσετε 3,881.4kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 82.7kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 361.0kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Κομοτηνή έως Θεσσαλονίκη;
Ένα εισιτήριο τρένου από Κομοτηνή έως Θεσσαλονίκη είναι 17,70€. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 17€.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Κομοτηνή προς Θεσσαλονίκη;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Κομοτηνή έως Θεσσαλονίκη είναι 17€. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Κομοτηνή και Θεσσαλονίκη από τρένου;
Κομοτηνή έως Θεσσαλονίκη είναι 214,6 km.
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Κομοτηνή και Θεσσαλονίκη;
Το Κομοτηνή έως το Θεσσαλονίκη είναι κατά μέσο όρο 43 ω 17 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 42 ω 27 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Κομοτηνή έως Θεσσαλονίκη;
Το Κομοτηνή έως το Θεσσαλονίκη καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail TRAINOSET που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Κομοτηνή σε Θεσσαλονίκη;
Κομοτηνή έως Θεσσαλονίκη έχει 1 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Κομοτηνή έως Θεσσαλονίκη;
Το παλαιότερο τρένου από Κομοτηνή έως Θεσσαλονίκη αναχωρεί στο 08:35. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Κομοτηνή έως Θεσσαλονίκη;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Κομοτηνή έως Θεσσαλονίκη αναχωρεί στο 16:59. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Κομοτηνή έως Θεσσαλονίκη;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 17€ αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Κομοτηνή στο Θεσσαλονίκη;
Υπάρχουν σταθμοί 2 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Κομοτηνή για να μεταβείτε στο Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να πάτε από Κομοτηνή and Komotini και μπορείτε να φτάσετε στο Θεσσαλονίκη and Thessaloniki Monastiriou.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Κομοτηνή έως Θεσσαλονίκη από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Κομοτηνή και Θεσσαλονίκη είναι 42 ω 27 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας τρένου από Κομοτηνή έως Θεσσαλονίκη;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Κομοτηνή και Θεσσαλονίκη.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Κομοτηνή έως Θεσσαλονίκη από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Κομοτηνή στο Θεσσαλονίκη δημιουργεί εκπομπές CO2 14.7kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Κομοτηνή

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Κομοτηνή

Διεθνή δρομολόγια από Κομοτηνή και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Κομοτηνή

Κύριες διαδρομές προς Θεσσαλονίκη

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές