• διαδρομή μετάβασης
  • ταξίδι μετ επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε τρένο από Πλατύ προς Θήβα

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Θήβα

Λεπτομέρειες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 41 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 4
Πρώτη αναχώρηση 12:40
Τελευταία αναχώρηση 21:40
απόσταση 266 km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Πλατύ προς Θήβα

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Πλατύ προς Θήβα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Πλατύ προς Θήβα με τρένο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Πλατύ προς Θήβα που προσφέρονται από την TrainOSE.

TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 2 ω 41 λεπτά
Πλατύ - Θήβα
12:40 - 15:21
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 2 ω 41 λεπτά
Πλατύ - Θήβα
15:40 - 18:21
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 2 ω 41 λεπτά
Πλατύ - Θήβα
18:40 - 21:21
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 2 ω 41 λεπτά
Πλατύ - Θήβα
21:40 - 00:21

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Πλατύ προς Θήβα

Το πρώτο τρένο προς Θήβα φεύγει στις 12:40, ενώ το τελευταίο στις 21:40. Για να φτάσετε από την πόλη Πλατύ στην πόλη Θήβα με τρένο, θα χρειαστείτε 2 ω 41 λεπτά.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Πλατύ - Θήβα

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Θήβα από τον σταθμό Πλατύ, το οποίο φτάνει στον σταθμό Θήβα.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Πλατύ και Θήβα είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Πλατύ προς Θήβα

Αν επιθυμείτε να πάτε από Πλατύ προς Θήβα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 4. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 4 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 0 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Πλατύ προς Θήβα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 4 κάθε μέρα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλες αυτές οι συνδέσεις, δηλαδή οι διαδρομές 4, είναι απευθείας γραμμές. Δεν υπάρχει σύνδεση με αλλαγή. Κατά συνέπεια, δεν θα χρειαστεί ποτέ να αλλάξετε τρένα.

Logo

Σχετικά με εμάς