Βρείτε τρένο από Κομοτηνή προς Πάτρα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Πάτρα

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 16 ω 56 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 4
Πρώτη αναχώρηση: 07:05
Τελευταία αναχώρηση: 15:58
Απόσταση 448km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Κομοτηνή προς Πάτρα

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Κομοτηνή προς Πάτρα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Κομοτηνή προς Πάτρα με τρένο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Κομοτηνή προς Πάτρα που προσφέρονται από την TrainOSE.

Ποια είναι η φθηνότερη τιμή εισιτηρίων τρένου προς Πάτρα

Τρένα από Κομοτηνή προς Πάτρα


Όταν ταξιδεύετε με τρένο, μην ξεχνάτε ποτέ να έχετε μαζί σας το εισιτήριό σας: φροντίστε να το εκτυπώσετε εκ των προτέρων ή να κατεβάσετε την έκδοση για κινητό, εφόσον επιτρέπεται.

Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Πάτρα

Τα τρένα προς Πάτρα μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Κομοτηνή και να φτάνουν στον σταθμό Αγ. Ανδρέας or Πάτρα.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Κομοτηνή προς Πάτρα

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Πάτρα από την πόλη Κομοτηνή, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 4. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 4 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Κομοτηνή προς Πάτρα και πότε φεύγουν τα τρένα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 16 hours and 56 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Πάτρα σε 15 hours and 25 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Κομοτηνή στις 07:06, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 15:06.