• διαδρομή μετάβασης
  • ταξίδι μετ επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε τρένο από Αχαρνές προς Καρδίτσα

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Καρδίτσα

Λεπτομέρειες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 47 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 7
Πρώτη αναχώρηση 08:05
Τελευταία αναχώρηση 18:05
απόσταση 212 km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Αχαρνές προς Καρδίτσα

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Αχαρνές προς Καρδίτσα. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Αχαρνές προς Καρδίτσα

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Αχαρνές - Καρδίτσα.

TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 5 ω 47 λεπτά
Αχαρνές - Καρδίτσα
08:05 - 13:52
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 4 ω 47 λεπτά
Αχαρνές - Καρδίτσα
09:05 - 13:52
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 3 ω 47 λεπτά
Αχαρνές - Καρδίτσα
10:05 - 13:52
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 3 ω 21 λεπτά
ΣΚΑ - Καρδίτσα
10:31 - 13:52
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 3 ω 26 λεπτά
Αχαρνές - Καρδίτσα
12:05 - 15:31
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 7 ω 51 λεπτά
Αχαρνές - Καρδίτσα
14:05 - 21:56
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 5 ω 51 λεπτά
Αχαρνές - Καρδίτσα
16:05 - 21:56

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Καρδίτσα με τρένο

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Καρδίτσα σε 3 ω 15 λεπτά, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 4 ω 47 λεπτά. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Καρδίτσα είναι στις 08:05, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Αχαρνές στις 18:05.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Αχαρνές και Καρδίτσα

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Καρδίτσα από τον σταθμό ΣΚΑ and Αχαρνές, το οποίο φτάνει στον σταθμό Καρδίτσα.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Αχαρνές προς Καρδίτσα με τρένο

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 7 για να φθάσετε στην πόλη Καρδίτσα από την πόλη Αχαρνές. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 1 σε αντίθεση με τα δρομολόγια 6 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Καρδίτσα την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Καρδίτσα από την πόλη Αχαρνές, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 7. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 6 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 1 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Logo

Σχετικά με εμάς