Βρείτε τρένο από Ξάνθη προς Ροδόπολη

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 5 ω 12 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 09:36
Τελευταία αναχώρηση 10:36
απόσταση 159 km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Ξάνθη προς Ροδόπολη

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Ξάνθη προς Ροδόπολη. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Ξάνθη προς Ροδόπολη με τρένο

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Ξάνθη προς Ροδόπολη που προσφέρονται από την TrainOSE.

Τρένα από Ξάνθη προς Ροδόπολη

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Ξάνθη προς Ροδόπολη

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Ροδόπολη φεύγει στις 09:36, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 10:36. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 5 ω 12 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Ροδόπολη σε 5 ω 11 λεπτά.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Ξάνθη και Ροδόπολη

Τα τρένα προς Ροδόπολη μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Ξάνθη και να φτάνουν στον σταθμό Ροδόπολις.

Αν υπάρχουν αλλαγές τρένων στο δρομολόγιό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα αρκετό χρόνο για να περπατήσετε από τη μία πλατφόρμα στην άλλη και μην ξεχνάτε ποτέ την πιθανότητα μιας καθυστέρησης που θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε το δεύτερο τρένο.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Ξάνθη προς Ροδόπολη

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 2 για να φθάσετε στην πόλη Ροδόπολη από την πόλη Ξάνθη. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 1 σε αντίθεση με τα δρομολόγια 1 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Ροδόπολη την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.