Βρείτε τρένο από Λιβάδια προς Πάτρα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 10 ω 41 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 4
Πρώτη αναχώρηση 10:51
Τελευταία αναχώρηση 14:37
απόσταση 353 km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Λιβάδια προς Πάτρα

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Λιβάδια προς Πάτρα με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Λιβάδια προς Πάτρα

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Λιβάδια και Πάτρα.

Τρένα από Λιβάδια προς Πάτρα

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Πάτρα με τρένο

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Πάτρα φεύγει στις 10:51, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 14:37. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 10 ω 41 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Πάτρα σε 9 ω 53 λεπτά.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Πάτρα

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Πάτρα από τον σταθμό Λεβαδειά Κερκίνης, το οποίο φτάνει στον σταθμό Αγ. Ανδρέας and Πάτρα.

Αν υπάρχουν αλλαγές τρένων στο δρομολόγιό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα αρκετό χρόνο για να περπατήσετε από τη μία πλατφόρμα στην άλλη και μην ξεχνάτε ποτέ την πιθανότητα μιας καθυστέρησης που θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε το δεύτερο τρένο.

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Λιβάδια προς Πάτρα: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Αν επιθυμείτε να πάτε από Λιβάδια προς Πάτρα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 4. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 4 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Ωστόσο, επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Λιβάδια προς Πάτρα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 4 κάθε μέρα.Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 4 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο.