Βρείτε τρένο από Λιβάδια προς Πλατύ

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Πλατύ

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 57 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση: 12:37
Τελευταία αναχώρηση: 21:49
Απόσταση 82km

Το virail σας βρίσκει τις καλύτερες προσφορές τρένων από Λιβάδια προς Πλατύ

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Πλατύ. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Λιβάδια προς Πλατύ, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες εταιρείες εξυπηρετούν το δρομολόγιο από Λιβάδια προς Πλατύ

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Λιβάδια και Πλατύ.

Ποια είναι η τιμή των εισιτηρίων τρένου από Λιβάδια προς Πλατύ

Τιμή εισιτηρίου Λιβάδια - Πλατύ κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Όταν πρόκειται για μικρές αποστάσεις, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν μια καλή εναλλακτική λύση αντί για ταξίδι με το τρένο, ειδικά αν ταξιδεύετε με σφιχτό προϋπολογισμό.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Πλατύ

Τα τρένα προς Πλατύ θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Λεβαδειά Κερκίνης και θα αφιχθούν στον σταθμό Πλατύ.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Λιβάδια προς Πλατύ

Αν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην πόλη Πλατύ από την πόλη Λιβάδια, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια τρένων 1. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 1 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με τις διαδρομές 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Λιβάδια προς Πλατύ;

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Πλατύ σε 4 hours and 56 minutes, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 3 hours and 15 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Πλατύ είναι στις 12:06, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Λιβάδια στις 08:06.