Βρείτε τρένο από Λιβάδια προς Δράμα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Δράμα

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 33 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση: 08:33
Τελευταία αναχώρηση: 17:25
Απόσταση 90km

Οι καλύτερες προσφορές για τρένο από Λιβάδια προς Δράμα στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Λιβάδια προς Δράμα με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Λιβάδια προς Δράμα

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Λιβάδια προς Δράμα που προσφέρονται από την TrainOSE.

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Λιβάδια προς Δράμα

Τρένα από Λιβάδια προς Δράμα


Αν υπάρχουν αλλαγές τρένων στο δρομολόγιό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα αρκετό χρόνο για να περπατήσετε από τη μία πλατφόρμα στην άλλη και μην ξεχνάτε ποτέ την πιθανότητα μιας καθυστέρησης που θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε το δεύτερο τρένο.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Λιβάδια και Δράμα είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Δράμα

Τα τρένα προς Δράμα αναχωρούν από Λιβάδια από τον σταθμό Λεβαδειά Κερκίνης και φτάνουν στον σταθμό Δράμα.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Λιβάδια προς Δράμα

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 2 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Λιβάδια προς Δράμα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 2 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Δράμα και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Χρειάζεται χρόνος 1 hour and 38 minutes κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Δράμα με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 1 hour and 28 minutes με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 08:04, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Λιβάδια στις 17:04.