Βρείτε τρένο από Αλεξανδρούπολη προς Δράμα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 4 ω 10 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 07:59
Τελευταία αναχώρηση 07:59
απόσταση 149 km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Αλεξανδρούπολη προς Δράμα στο virail

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Αλεξανδρούπολη προς Δράμα

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Αλεξανδρούπολη και Δράμα.

Τρένα από Αλεξανδρούπολη προς Δράμα

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Δράμα με τρένο

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 4 ω 10 λεπτά, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Δράμα σε 4 ω 10 λεπτά. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Αλεξανδρούπολη στις 07:59, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 07:59.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Αλεξανδρούπολη - Δράμα

Τα τρένα προς Δράμα μπορεί να αναχωρούν από τον σταθμό Αλεξανδρούπολη and Αλεξ/πολη λιμάνι και να φτάνουν στον σταθμό Δράμα.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Αλεξανδρούπολη προς Δράμα

Αν επιθυμείτε να πάτε από Αλεξανδρούπολη προς Δράμα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες καθημερινές συνδέσεις 2. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι διαδρομές 2 είναι απευθείας γραμμές ενώ τα δρομολόγια 0 περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες αλλαγές. Κατά συνέπεια, αν δεν θέλετε να αλλάξετε τρένα, σας προτείνεται ιδιαίτερα να επιλέξετε μια προσφορά με απευθείας διαδρομή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Δράμα την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Υπάρχουν συνδέσεις τρένων 2 για να φτάσετε στην πόλη Δράμα από την πόλη Αλεξανδρούπολη κάθε μέρα. Λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές 2 έναντι καμιάς διαδρομής που έχει τουλάχιστον μία αλλαγή. Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να πάρετε άλλο τρένο.