Τρένο Αλεξανδρούπολη - Θεσσαλονίκη τιμές από 18€

Ξεκίνα από
18€
Ανακαλύπτω

Αλεξανδρούπολη σε Θεσσαλονίκη από τρένου

Το ταξίδι από Αλεξανδρούπολη έως Θεσσαλονίκη με τρένου είναι 249,2 km και διαρκεί 41 ω 32 λεπτά. Υπάρχουν 1 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 07:00 και την τελευταία στο 15:54. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Αλεξανδρούπολη σε Θεσσαλονίκη με τρένου για μόλις 18€ ή έως και 20€. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 18€.

Καλύτερη τιμή 18€
Διάρκεια Ταξιδίου 41 ω 32 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 1
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 18€
Υψηλότερη Τιμή 20€
Πρώτη Αναχώρηση 07:00
Τελευταία Αναχώρηση 15:54
Απόσταση 249,2 km
Αναχώρηση Αλεξανδρούπολη
Άφιξη Θεσσαλονίκη
Transportistas TRAINOSET

Τρένου Εισιτήρια από Αλεξανδρούπολη έως Θεσσαλονίκη

  Sep 30
  Περισσότερα
  24°
  Oct 01
  Περισσότερα
  25°
  Oct 02
  Περισσότερα
  25°
  Oct 03
  Περισσότερα
  23°
  Oct 04
  Περισσότερα
  23°
  Oct 05
  Περισσότερα
  25°
  Oct 06
  Περισσότερα
  22°
  Oct 07
  Περισσότερα
  22°
  Oct 08
  Περισσότερα
  22°
  Oct 09
  Περισσότερα
  16°
  Oct 10
  Περισσότερα
  16°
  Oct 11
  Περισσότερα
  17°
  Oct 12
  Περισσότερα
  19°
  Oct 13
  Περισσότερα
  20°
  Oct 14
  Περισσότερα
  23°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
24°

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Αλεξανδρούπολη προς Θεσσαλονίκη με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Αλεξανδρούπολη προς Θεσσαλονίκη; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου για τα ταξιδέψω από Αλεξανδρούπολη προς Θεσσαλονίκη;

Κατά μέσο όρο, ένα εισιτήριο με το τρένο από Αλεξανδρούπολη προς Θεσσαλονίκη θα σας κοστίσει 18,05€. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν διαθέσιμες φθηνότερες εναλλακτικές. Η Virail θα σας εμφανίσει τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές για τις επιλεγμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας, οι οποίες μπορεί να φτάνουν και μέχρι 14€. Αν δεν θέλετε να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να αναζητήσετε χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων. Για παράδειγμα, αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες για το ταξίδι σας, ίσως βρείτε ότι κάποιες ημέρες της εβδομάδας τα εισιτήρια είναι πιο φθηνά από άλλες. Τα ταξίδια στις εποχές με μεγάλη κίνηση συνήθως κοστίζουν περισσότερο, οπότε αποφύγετέ τες αν θέλετε να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα. Κάποιες φορές ακόμα και η ώρα της ημέρας μπορεί να επηρεάσει την τιμή των εισιτηρίων. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ένα μη απευθείας δρομολόγιο, που ίσως να είναι πιο φθηνό από ένα απευθείας. Συχνά τα φθηνότερα εισιτήρια τα βρίσκετε αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγές στα πιο φθηνά εισιτήρια.Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια από Αλεξανδρούπολη έως Θεσσαλονίκη
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Αλεξανδρούπολη έως Θεσσαλονίκη.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Αλεξανδρούπολη έως Θεσσαλονίκη, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Αλεξανδρούπολη στο Θεσσαλονίκη.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Τιμή καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης

Οι εταιρείες τρένων ενδέχεται να χρεώνουν υψηλότερες τιμές εισιτηρίων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης. Οι τιμές τις επόμενες ημέρες μπορεί να κυμαίνονται από περίπου 18€ έως 20€, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν. Η συμβουλή μας είναι να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξοικονομήσετε έως και 13% στο ταξίδι σας!

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Αλεξανδρούπολη έως Θεσσαλονίκη

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Αλεξανδρούπολη - Θεσσαλονίκη μπορούν να βρεθούν με 15€ αν είστε τυχεροί ή 17€ κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 19€.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Θεσσαλονίκη με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Θεσσαλονίκη με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Αλεξανδρούπολη έως Θεσσαλονίκη Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
15.6kg
Λεωφορείο
103.5kg
Πτήση
4,138.5kg
Αυτοκίνητο
399.1kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Αλεξανδρούπολη έως Θεσσαλονίκη με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Αλεξανδρούπολη και Θεσσαλονίκη είναι 15.6kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Αλεξανδρούπολη και Θεσσαλονίκη; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Αλεξανδρούπολη και Θεσσαλονίκη θα εξοικονομήσετε 4,122.9kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 87.8kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 383.5kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Αλεξανδρούπολη έως Θεσσαλονίκη;
Ένα εισιτήριο τρένου από Αλεξανδρούπολη έως Θεσσαλονίκη είναι 19,59€. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 18€.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Αλεξανδρούπολη προς Θεσσαλονίκη;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Αλεξανδρούπολη έως Θεσσαλονίκη είναι 18€. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Αλεξανδρούπολη και Θεσσαλονίκη από τρένου;
Αλεξανδρούπολη έως Θεσσαλονίκη είναι 249,2 km.
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Αλεξανδρούπολη και Θεσσαλονίκη;
Το Αλεξανδρούπολη έως το Θεσσαλονίκη είναι κατά μέσο όρο 45 ω 59 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 41 ω 32 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Αλεξανδρούπολη έως Θεσσαλονίκη;
Το Αλεξανδρούπολη έως το Θεσσαλονίκη καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail TRAINOSET που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Αλεξανδρούπολη σε Θεσσαλονίκη;
Αλεξανδρούπολη έως Θεσσαλονίκη έχει 1 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Αλεξανδρούπολη έως Θεσσαλονίκη;
Το παλαιότερο τρένου από Αλεξανδρούπολη έως Θεσσαλονίκη αναχωρεί στο 07:00. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Αλεξανδρούπολη έως Θεσσαλονίκη;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Αλεξανδρούπολη έως Θεσσαλονίκη αναχωρεί στο 15:54. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Αλεξανδρούπολη έως Θεσσαλονίκη;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 18€ αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Αλεξανδρούπολη στο Θεσσαλονίκη;
Υπάρχουν σταθμοί 1 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Αλεξανδρούπολη για να μεταβείτε στο Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να πάτε από Alexandroupoli (port) και μπορείτε να φτάσετε στο Thessaloniki and Thessaloniki Monastiriou.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Αλεξανδρούπολη έως Θεσσαλονίκη από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Αλεξανδρούπολη και Θεσσαλονίκη είναι 41 ω 32 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας τρένου από Αλεξανδρούπολη έως Θεσσαλονίκη;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Αλεξανδρούπολη και Θεσσαλονίκη.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Αλεξανδρούπολη έως Θεσσαλονίκη από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Αλεξανδρούπολη στο Θεσσαλονίκη δημιουργεί εκπομπές CO2 15.6kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Μεταβείτε τοπικά από το Αλεξανδρούπολη

Τάσεις διαδρομές

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Αλεξανδρούπολη

Διεθνή δρομολόγια από Αλεξανδρούπολη και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Αλεξανδρούπολη

Κύριες διαδρομές προς Θεσσαλονίκη

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές